Katy Perry: „Mick Jagger mi-a făcut avansuri atunci când aveam 18 ani“

Katy Perry: „Mick Jagger mi-a făcut avansuri atunci când aveam 18 ani“

Katy Perry este cântăreaţă de origine americană care a câştigat faimă odată cu hitul din 2008, „I Kissed a Girl“ FOTO AFP

Celebra cântăreaţă Katy Perry (29 de ani) spune, într-un interviu acordat recent unui post de radio din Australia, că Mick Jagger (70 de ani) s-a „dat“ la ea pe vremea când era adolescentă, scrie „Huffington Post“.

Înainte de a ieşi la rampă cu piesa din 2008, „I Kissed a Girl“, Katy Perry a fost backup vocal pentru Mick Jagger, făcând repetiţii, în special, pentru piesa „Old Habits Die Hard“, moment în care cei doi au făcut cunoştinţă.

„Odată, chiar am luat cina împreună, iar atunci mi-a făcut avansuri, pe vremea când aveam 18 ani. Dar acest lucru s-a întâmplat cu multă vreme în urmă, iar de atunci şi până acum s-a purtat foarte frumos cu mine. M-a invitat să cânt «Beast of Burden» alături de el pe scenă, în cadrul «The Rolling Stones Tour»“, a declarat artista în cadrul emisiunii radio.

Întrebată cum a putut să refuze „o legendă precum Mick Jagger“, Katty a spus că a avut o soluţie de sacrificiu. „Ei bine, am adus o prietenă şi de acolo nu a mai fost treaba mea. Mi-am sacrificat prietena“, a glumit cântăreaţa.

Cu toate acestea, Jagger a negat printr-o declaraţie că ar fi încercat să îi facă avansuri tinerei Katty Perry. „Mick Jagger neagă categoric cele spune de Katy Perry, nu a încercat să îi facă avansuri în niciun fel. Poate că tânăra îl confundă pe Mick cu altcineva“, a declarat reprezentantul rockerului.

Mick Jagger FOTO Reuters

Katy Perry este cântăreaţă de origine americană care a câştigat faimă odată cu hitul din 2008, „I Kissed a Girl“, care a atins prima poziţie în topurile muzicale din 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie sau Australia.

În 2010, Perry şi-a lansat cel de-al treilea album de studio, „Teenage Dream“, primit cu reticenţă de către critici. Cu toate acestea, discul a fost nominalizat la Premiile Grammy şi a debutat pe locul 1 în Billboard 200, cu 192.000 de exemplare vândute în prima săptămână. „Teenage Dream“ s-a clasat pe prima poziţie în clasamentele din Austria, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă şi Regatul Unit, fiind promovate şase melodii: „California Gurls“ (ft. Snoop Dogg), „Teenage Dreams“, „Firework“, „E.T.“ (ft. Kanye West), „Last Friday Night (T.G.I.F.)“ şi „The One That Got Away“. Pisele s-au bucurat de mare succes comercial internaţional, primele cinci clasându-se pe primul loc în clasamentul Billboard Hot 100, Perry devenind astfel al doilea artist, după Michael Jackson, ce reuşeşte acest lucru.

Mick Jagger este solistul trupei The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, şi una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa mai este formată din Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones, care a aniversat 50 de ani de carieră în 2012, a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. În 2007, formaţia a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: