Katy Perry, mai populară decât Justin Bieber în reţelele sociale

Katy Perry, mai populară decât Justin Bieber în reţelele sociale

Katy Perry este cântăreaţă de origine americană care a câştigat faimă odată cu hitul din 2008, „I Kissed a Girl“ FOTO AFP

Weekend-ul care tocmai a trecut a adus-o pe Katy Perry în postura de regină a reţelelor sociale, depăşindu-l pe Justin Bieber, cel care până de curând era lider incontestabil la numărul de fani de pe Facebook sau Twitter.

Starul pop are, în prezent, nici mai mult nici mai puţin de 46,52 de milioane de fani pe Twitter şi 59,27 de milioane de like-uri pe Facebook, în comparaţie cu Justin Bieber care a strâns 46,52 de milioane de adepţi pe Twitter şi 57,28 de milioane de like-uri pe Facebook.

Aşadar, care este secretul divei care îi aduce un număr atât de mare de fani? Cântăreaţa a vorbit despre strategia sa în materie de social media în prezenţa jurnaliştilor de la publicaţia „USA Today“, ţinând să precizeze că, uneori, nu vorbeşte corect din punct de vedere gramatical.

„Mă simt ca şi cum am învăţat să îmblânzesc dragonul numit social media“, a declarat artista pentru „USA Today“. Pe de altă parte, Perry spune că vedetele ar trebui să nu mai folosească reţelele sociale pentru a da naştere la diverse zvonuri. „Văd o mulţime de celebrităţi care trimit diverse mesaje în mediul online pentru a controla zvonurile. Eu nu o fac, poate doar în cazuri extreme atunci când imaginea mea are de suferit. Altfel se aruncă paie pe foc în continuu“, a mai spus ea.

Katy Perry este cântăreaţă de origine americană care a câştigat faimă odată cu hitul din 2008, „I Kissed a Girl“, care a atins prima poziţie în topurile muzicale din 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie sau Australia.

În 2010, Perry şi-a lansat cel de-al treilea album de studio, „Teenage Dream“, primit cu reticenţă de către critici. Cu toate acestea, discul a fost nominalizat la Premiile Grammy şi a debutat pe locul 1 în Billboard 200, cu 192.000 de exemplare vândute în prima săptămână. „Teenage Dream“ s-a clasat pe prima poziţie în clasamentele din Austria, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă şi Regatul Unit, fiind promovate şase melodii: „California Gurls“ (ft. Snoop Dogg), „Teenage Dreams“, „Firework“, „E.T.“ (ft. Kanye West), „Last Friday Night (T.G.I.F.)“ şi „The One That Got Away“. Pisele s-au bucurat de mare succes comercial internaţional, primele cinci clasându-se pe primul loc în clasamentul Billboard Hot 100, Perry devenind astfel al doilea artist, după Michael Jackson, ce reuşeşte acest lucru.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: