Katherine Heigl revine pe micile ecrane, la patru ani după ce a părăsit producţia „Anatomia lui Grey“

Katherine Heigl revine pe micile ecrane, la patru ani după ce a părăsit producţia „Anatomia lui Grey“

Katherine Heigl se întoarce în televiziune, alături de mama ei, unde va juca într-un nou serial marca NBC FOTO AFP

Actriţa americană Katherine Heigl revine într-un nou serial, la patru ani după ce a jucat în „Anatomia lui Grey“. Ea o va avea alături pe mama ei, într-un nou serial NBC care va debuta în toamnă.

Katherine Heigl se întoarce în televiziune, alături de mama ei, unde va juca într-un nou serial marca NBC, scrie „The Wire“. Actriţa americană va apărea în „State of Affairs“, în rolul unei angajate CIA care îl informează pe preşedintele Statelor Unite ale Americii despre incidentele cu un grad mare de pericol din jurul lumii. Acesta va fi primul serial în care Heigl va juca, după ce a părăsit serialul „Anatomia lui Grey“ în 2010, după şase sezoane. În celebra producţie, Katherine Heigl juca rolul doctorului Izzie Stevens pentru care a primit un premiu Emmy.

Mama lui Katherine, Nancy, are rolul de producător executiv în cadrul viitorului serial NBC, care va debuta în luna noiembrie. Totodată, ea este cea care gestionează cariera actriţei în vârstă de 35 de ani. Pe de altă parte, relaţia profesională cu cele două este cunoscută ca fiind una dificilă, mai ales pe platoul de filmare, lucru care o urmăreşte pe Heigl în cariera ei. „Cu siguranţă nu mă văd ca fiind dificilă. Niciodată nu intenţionez să fiu aşa. Nici mama mea nu cred că se consideră o persoană dificilă când vine vorba de munca în echipă. Cred că este destul de important pentru toată lumea să ne comportăm cu respect şi amabilitate. Nu am intenţionat să dezamăgesc pe cineva vreodată“, spune ea.

Atunci când a fost întrebată de rolul mamei sale în serialul NBC, Heigl a declarat scurt: „Ea ne coace prăjituri“. Nancy Heigl arată ca pentru ea contează siguranţa fetei sale şi înţelegerea tainelor statutului de producător. „Eu sunt mama ei, bineînţeles că îmi pasă de interesele ei. Sunt nou-venită în breasla producătorilor, acum sunt în stadiul de învăţare“, a declarat mama actriţei.

Jennifer Salke, preşedintele NBC Entertainment, a descris-o pe Nancy Heigl ca fiind „o personă cu o opinie puternică“. „Nu au existat probleme, nu ne-a perturbat în niciun fel“, a mărturisit reprezentantul postului de televiziune.

După toate aceste critici, Heigl a declarat că reputaţia ei este „ciudată“. „Nu cred că sunt într-adevăr atât de dificilă. Cum aş putea să demonstrez asta dacă nu lucraţi cu mine? Cred că sunt o reală bucurie pe platoul de filmare“, a încheiat Katherine Heigl într-o notă amuzantă.

După ce a plecat din serialul „Anatomia lui Grey“, Heigl a mai apărut sporadic în producţii de TV şi cinematografice, limitându-se la rolul de soţie, stând mai mult în prezenţa soţului ei, Josh Kelly, şi a celor două fiice adoptate. „Aveam nevoie de timpul acela. Resimţeam nevoia de a fi mamă, soţie, prieten şi să regăsesc acea pasiune din industria filmului“, a mai spus ea.

Anul trecut, Katherine Heigl a ocupat locul al doilea în topul actorilor plătiţi exagerat la Hollywood, fiind depăşită de Adam Sandler. Potrivit revistei Forbes, pentru fiecare 1 dolar cu care a fost plătită pentru filmele ei din 2013, actriţa a generat pentru marile studiouri hollywoodiene venituri de 3,5 dolari. Pe lângă rolul din „Anatomia lui Grey“, Heigl s-a mai remarcat, pe marele ecran, în filme precum „Un pic însărcinată/Knocked Up“ şi „27 de rochii/27 Dresses“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: