Katharine Hepburn nu suporta nuditatea şi ieşea din cinematograf la scenele nud. „Încercase sexul cu bărbaţi şi femei, dar nu-i plăcea!“

Katharine Hepburn nu suporta nuditatea şi ieşea din
cinematograf la scenele nud. „Încercase sexul cu bărbaţi şi femei, dar nu-i plăcea!“

Katharine Hepburn FOTO Profimedia

Publicul a fost întotdeauna fascinat să descopere cum sunt starurile de cinema în spatele camerelor de filmat. Iar Katharine Hepburn nu a făcut excepţie. La două decenii de la moartea sa (a încetat din viaţă în 2003, la 96 de ani), interesul pentru viaţa privată a legendarei actriţe este la fel de mare.

Născută în Hartford, Connecticut, în 1907, Hepburn a fost încurajată de părinţii ei să fie deschisă, comunicativă, curajoasă încă de la o vârstă mică. De-a lungul carierei sale îndelungate – în timpul căreia a fost nominalizată de 12 ori la Oscar, câştigând statueta de aur de patru ori - Katharine a devenit cunoscută pentru rolurile de femeie inteligentă şi puternică.

Legendara actriţă interpreta adesea roluri masculine pe scenă, a lucrat cu regizoarea lesbiană Dorothy Arzner, la filmul "Christopher Strong", şi a făcut un film cu regizorul hemosexual George Cukor, "Sylvia Scarlett", în care Hepburn s-a sărutat cu o femeie. Cu alte cuvinte, vedeta era cât se poate de dezinhibată pe platourile de filmare. Acelaşi lucru se întâmpla oare şi-n viaţa de zi cu zi?

Citeşte aici continarea articolului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările