Kate Winslet se simte inconfortabil când vede copii ale portretului nud din „Titanic“: „Acel desen încă mă bântuie“

Kate Winslet se simte inconfortabil când vede copii ale portretului nud din „Titanic“: „Acel desen încă mă bântuie“

Actriţa Kate Winslet, în rolul lui Rose din filmul „Titanic“ FOTO Twentieth Century Fox Film Corporation

Au trecut 17 ani de când Jack a desenat un portret nud al tinerei Rose, în blockbusterul „Titanic“, dar acea scenă încă o bântuie pe actriţa Kate Winslet şi o face să se simtă inconfortabil de fiecare dată când fanii o roagă să semneze o copie a acelui portret, după cum însăşi a mărturisit pentru uk.movies.yahoo.com.

Prezentă la premiera din Los Angeles a noului său film, „Divergent“, un fan a rugat-o să-i dea un autograf pe o copie a desenului în care actriţa este dezbrăcată. Imaginea era o versiune a celei pe care Jack, interpretat de Leonardo DiCaprio, a desenat-o pentru Rose, când aceasta l-a rugat să o deseneze „ca pe una dintre fetele lui franceze“ în timp ce nu purta nimic altceva decât un medalion.

 

Artista a declarat, pentru Yahoo! Movies UK că este rugată foarte des să semneze acel desen . „Nu o semnez. Mă simt foarte inconfortabil. De ce ai face acest lucru? Mă tot roagă să o semnez. Oamenii mă roagă să semnez acea imagine foarte des. De fapt, există chiar şi o fotografie a scenei respective care circulă peste tot. Nu, nu am vrut să devină o fotografie pe care să ajung să o văd la 17 ani mai târziu“, a explicat Winslet pentru Yahoo! Movies UK.

 

Copia portretului nud pe care Kate Winslet a primit-o pentru a o semna FOTO Matt Baron/ BEI/ REX/ uk.movies.yahoo.com

 

„Încă mă bântuie, este amuzant“, a mai adăugat actriţa. Portretul original a fost vândut la o licitaţie, în 2011, contra sumei de 16.000 de dolari, scrie ABC News. Şi dacă DiCaprio a făcut acea scenă celebră, regizorul James Cameron a fost cel care a desenat-o, de fapt, pe Winslet.

 

Kate Winslet a cunoscut faima în 1997, odată cu rolul din „Titanic“, pelicula ce a avut cele mai mari încasări din industria cinematografică până în 2009, când James Cameron s-a detronat pe sine cu pelicula „Avatar“, relatează Yahoo! Movies UK.


Imagine cu Kate Winslet din timpul scenei în care apare nud, în filmul „Titanic“ FOTO cinemagia.ro


În plus, artista a comparat faima ei obţinută datorită filmului „Titanic“ cu cea a colegilor de platou din „Divergent“, Shailene Woodley şi Theo James, despre care criticii cred că ar fi viitoarele stele ale cinematografiei.

 

„Prin ceea ce trec Shai şi Theo este exact prin ceea ce au trecut Kate şi Leo. Chiar nu este cu nimic diferit. De fapt, cred că este mai greu pentru ei, din cauza lumii digitale în care trăim acum. Totul se întâmplă mult mai repede pentru ei decât s-a întâmplat pentru noi“, a mărturisit Winslet.

 

Filmul de acţiune „Divergent“ a avut premiera pe marile ecrane din România pe data de 21 martie.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: