Kate Winslet şi-a botezat copilul „Urs“

Kate Winslet şi-a botezat copilul „Urs“

Kate Winslet ;i soúl ei, Ned Rocknroll FOTO Reuters

Actriţa Kate Winslet, recompensată cu premiul Oscar pentru rolul din „Cititorul/ The Reader“, şi soţul ei, omul de afaceri Ned Rocknroll, au ales prenumele Bear (Urs) pentru băieţelul lor, născut pe 7 decembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Băieţelul este al treilea copil al actriţei Kate Winslet, care mai are doi copii din căsniciile anterioare: Mia, în vârstă de 13 ani, din căsătoria cu regizorul Jim Threapleton, şi Joe, în vârstă de nouă ani, din mariajul cu regizorul Sam Mendes.

Kate Winslet s-a căsătorit, în 2012, la New York, cu Ned Rocknroll, nepotul miliardarului britanic Richard Bronson, care deţine compania spaţială Virgin Galactic. Băieţelul actriţei nu este totuşi primul copil al unei celebrităţi care a primit numele Bear - în urmă cu trei ani, şi maestrul bucătar Jamie Oliver botezându-şi fiul Buddy Bear.

Kate Winslet, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută pentru interpretarea unor personaje feminine complexe, pe care le-a jucat într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din „Titanic", Marianne Dashwood din „Raţiune şi simţire/ Sense and Sensibility" şi muza lui J. M. Barrie din "În căutarea Tărâmului de Nicăieri/ Finding Neverland".

Actriţa britanică a fost preferata criticilor în ultimii ani, primind, în 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi un Glob de Aur pentru rolul din „Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes,

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările