Kate Middleton s-a remarcat printr-o ţinută în stilul Ducesei Meghan. Prinţul William: „Soţia mea s-a camuflat“ FOTO

Kate Middleton s-a remarcat printr-o ţinută în stilul Ducesei Meghan. Prinţul William: „Soţia mea s-a camuflat“ FOTO

Kate Middleton şi Prinţul William, în vizita oficială din Cipru FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul William şi Kate Middleton au ajuns în Cipru, unde au vizitat o bază militară şi le-au dus cadouri şi felicitări soldaţilor aflaţi departe de casă Crăciunul acesta. Ducesa de Cambridge s-a remarcat printr-o ţinută în stilul Ducesei Meghan Markle.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ducii de Cambridge şi-au încheiat călătoria oficială în Cipru, unde au vizitat personalul militar care va fi departe de casă în perioada Sărbătorilor de Iarnă, inaugurând astfel şi centrul de recreere Oasis. 

„Ca soţie a unui bărbat din armată, ştiu cât de greu e când cineva drag pleacă de acasă pentru a-şi face meseria pentru care s-a pregătit. Când William a servit în Falklands îmi amintesc cum era. Dar nu-mi pot imagina cum este când cei dragi sunt în serviciu de Crăciun sau în timpul evenimentelor de familie“, declara Kate cu două zile înainte de vizita oficială.   
 
Kate Middleton (36 de ani) s-a făcut remarcată printr-o ţinută în stilul Ducesei Meghan (37 de ani), fiind pentru prima dată când soţia Prinţului William alege să poarte o astfel de ţinută masculină, într-o vizită oficială, scrie Daily Mail.  
 
Ducesa de Cambridge a purtat, aşadar, o pereche de pantaloni largi bleumarin, în valoare de 145 de euro, o cămaşă albă de mătase şi un blazer verde kaki, semnat de brandul canadian Smythe, în valoare de circa 700 de euro. 
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
De altfel, Meghan Markle obişnuieşte să adopte astfel de ţinute masculine în vizite oficiale, preferând să poarte pantaloni de costum, în timp ce Kate Middleton a ales întotdeauna ţinute extrem de feminine, compuse din fuste sau rochii.   
 
 Meghan in a similar ensemble in London in September
Meghan Markle FOTO AP

În plus, schimbarea vestimentară a Ducesei Kate a fost remarcată chiar de soţul ei, care nu a ezitat să facă glume pe seama ţinutei, pe când cei doi au pozat lângă bradul împodobit.  
 
„Soţia mea s-a camuflat lângă brad“, a spus Ducele de Cambridge. El a făcut chiar şi un pas să iasă din cadru pentru a o lăsa pe Kate să apară singură în poză. „Vrei să ies eu din poză“, a întrebat-o răzând.
 
Ducii de Cambridge au participat şi la deschiderea unui centru de relaxare pentru personalul militar din Cipru. Văzând toate dotările noului centru, Prinţul William şi-a amintit de perioada în care era pilot al Royal Air Force şi obişnuia să folosească monede speciale pentru a face apeluri de 15 minute acasă. „FaceTime face o diferenţă atât de mare acum“, a spus Ducele. 
 
FOTO Guliver/Getty Images

Tenisuni între Ducese 

Articolele despre presupusa dispută dintre soţiile prinţilor William şi Harry s-au înmulţit în ultimele zile, mai ales după anunţul oficial că Ducii de Sussex se vor muta de la Palatul Kensington, unde locuiau alături de Ducii de Cambridge. 
 
În ultima lună, presa britanică şi americană a scris în repetate rânduri că ducesele nu au o relaţie apropiată şi chiar au avut mai multe conflicte, acesta fiind şi principalul motiv pentru care cuplurile regale au hotărât să nu mai locuiască împreună. Pe de altă parte, la momentul anunţului că Meghan şi Harry se vor muta la cabana Frogmore, aflată în incinta castelului Windsor, s-a precizat că la baza decizie a stat faptul că familia lor se va mări, ducesa fiind însărcinată, şi că îşi doresc mai multă linişte. 
 
Într-o reacţie rară, biroul de presă al Palatului Buckingham, reşedinţa oficială a Reginei, a negat ideea că Meghan Markle şi Kate Middleton nu se înţeleg. Mai mult, reprezentanţii au răspuns unei informaţii punctuale publicate de tabloidul The Sun potrivit căreia Ducesa de Cambridge i-ar fi atras atenţia cumnatei sale să nu li se mai adreseze niciodată pe un ton ridicat membrilor staff-ului ei. „Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată!“, a precizat Palatul, potrivit Harpers Bazaar.
 
Ducesa Kate Middleton a fost chestionată recent pe marginea acestui subiect în timpul unui angajament public. Soţia Prinţului William a evitat un răspuns direct, însă a dat de înţeles că relaţia cu Meghan Markle este una absolut normală, declarând că aşteaptă cu nerăbdare ca ea să dea naştere primului copil, în primăvară. 
 
„Sunt foarte încântată. Nu există un moment mai potrivit pentru a avea cu toţii copii. Mai ales când vine vorba de un verişor sau de o verişoară pentru George, Charlote şi Louis. Da, absolut, va fi cu adevărat special“, a precizat Ducesa Kate. 
citeste totul despre: