Kate Middleton îşi sfătuieşte sora să stea departe de lumina reflectoarelor

Kate Middleton îşi sfătuieşte sora să stea departe de lumina reflectoarelor

Pippa Middleton a rărit numărul apariţiilor publice, de când a avut discuţia cu Kate şi William FOTO Reuters

Ducesa Kate Middleton i-a spus surorii sale, Pippa, să nu mai participe la atâtea evenimente publice, pentru că, astfel poate fi ţinta criticilor.

Ştiri pe aceeaşi temă


Ducesa de Cambridge şi prinţul William i-au spus lui Pippa să micşoreze numărul evenimentelor la care se duce, informează „Daily Mail”. 

Săptămâna trecută, ea a fost văzută la petrecerea anuală a lui Sir David Frost, în Wimbledon Royal Box, unde a socializat cu oaspeţi precum Stephen Fry, Sir Elton John şi Sir Bruce Forsyth.

Sora lui Kate a scris pentru ediţia de săptămâna aceasta a publicaţiei „The Spectator” şi este editor pentru „Vanity Fair”.

Un apropiat al cuplului a declarat: „Pippa a fost rugată să o lase mai moale. kate şi William nu au vrut ca ea să scrie o carte despre planificare de evenimente, pe nume Celebrate, dărămite să aibă o rubrică săptămânală în diverse reviste”.

„Au vorbit cu ea despre acest lucru”, conchide prietenul familiei regale.

De atunci, Pippa a rărit numărul evenimentelor publice la care participă. Un alt prieten apropiat a spus: „A micşorat în mod strategic momentele în care este văzută la diverse lansări, în special lansările vestimentare”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: