Kate Middleton, fermecătoare în finala masculină de la Wimbledon. Grimasele amuzante ale Ducesei, care i-a înmânat trofeul lui Djokovic FOTO

Kate Middleton, fermecătoare în finala masculină de la Wimbledon. Grimasele amuzante ale Ducesei, care i-a înmânat trofeul lui Djokovic FOTO

Kate Middleton i-a înmânat trofeul sârbului Novac Djokovic în finala masculină de la Wimbledon FOTO Getty Images

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (37 de ani), a avut o apariţie fermecătoare în finala masculină de la Wimbledon, unde i-a înmânat trofeul sârbului Novak Djokovic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Novak Djokovic a câştigat finala masculină de la Wimbledon 2019, după o partidă care intră în istorie, disputată cu elveţianul Roger Federer. A fost cea mai lungă finală din istoria turneului londonez (patru ore şi 55 de minute). 
 
Djokovic, care a ajuns la 16 titluri de Mare Şlem, a primit trofeul Wimbledon chiar din mâinile Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, care este preşedintele onorific al All England Lawn Tennis Club (AELTC). 
 
Soţia prinţului William al Marii Britanii a avut o apariţie fermecătoare, fiind lăudată de critici. Ducesa Kate a purtat o rochie bleu ciel, semnată Emilia Wickstead şi pantofi nude. 
Ea a fost însoţită de William, care a purtat un costum gri şi o cămaşă albastră.
 
Kate Middleton şi Prinţul William FOTO Getty Images
 
Kate Middleton îi înmânează trofeul lui Novak Djokovic FOTO Getty Images

De-a lungul meciului, Ducesa Kate nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a oferit câteva grimase amuzante, scrie People. 
 
FOTO Karway Tang/Getty via People 
 
De asemenea, în tribună au urmărit meciul şi alte celebrităţi precum fondatorul Amazon, Jeff Bezos, alături de noua lui iubită, Laura Sanchez, modelul Kendal Jenner şi actorul Benedict Cumberbatch. 
 
 

Pe lângă faptul că a scris istorie, fiind prima jucătoare din România care câştigă trofeul de la Wimbledon, Simonei Halep i s-a împlinit şi o altă dorinţa, aceea de a o avea în tribună pe Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, pe care sportiva o admiră foarte mult. 

Kate a fost însoţită la finala feminină de sora sa mai mică, Pippa, şi de cumnata sa, Meghan, care este prietenă apropiată a tenismenei Serena Williams. 
 
Ducesele au aplaudat-o în picioare pe Simona Halep în momentul în care aceasta a ridicat trofeul. Mai mult, Kate a ţinut să o felicite personal pe campioana de la Wimbledon. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: