Kate Middleton, exemplu de eleganţă şi stil la înmormântarea prinţului Philip. Care a fost atitudinea ducesei faţă de Harry

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kate Middleton
Kate Middleton

Deşi a purat haine de doliu, Kate Middleton a atras toate privirile prin frumuseţea şi simplitatea ţinutei alese, dar şi prin atitudinea faţă de cumnatul său, Harry.

Ducesa Kate (39 de ani) a sosit sâmbătă alături de soţul ei, Prinţul William, la capela Saint George de la Windsor.  Ducesa de Cambridge a reuşit să ofere din nou o lecţie de stil vestimentar de înaltă clasă, alegând o rochie Roland Mouret, pe care a mai purtat-o la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării din 2018. Ţinuta a fost pusă în valoare cu ajutorul unei pălării cu voal, semnată Philip Treacy. Cel mai interesant accesoriu pare să fi fost colierul purtat de Kate, care atras atenţia tuturor. Ducesa a purtat un colier de perle împrumutat de la Regina Elisabeta a II-a, bijuterie care a mai fost purtată şi de Prinţesa Diana, în 1982, la un banchet dat de Regina Beatrix şi Prinţul Claus al Olandei, la Palatul Hampton Court.

Atitudinea ducesei faţă de Harry

Ducesa a atras atenţia tuturor şi prin faptul că nu l-a pierdut din ochi pe prinţul Harry, a căror prietenie ar fi putut fi pusă în pericol după ce acesta a renunţat la atribuţiile regale. Experţii în limbajul corpului Believing Bruce şi Judi James au explicat pentru The Mirror atitudinea ducesei.

„Limbajul trupului la Kate a arătat că ea e îngrijorată pentru prinţul Harry şi vrea să nu-l piardă din vedere, văzându-l cum stă acolo poate a simţit nevoia unei mame de a avea grijă de el”, a spus Bruce.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite