Kanye West susţine că a fost infectat cu coronavirus: „Mă uitam la videouri să aflu ce ar trebui să fac“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapperul Kanye West (43 de ani) a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus în luna februarie şi a descris simptomele pe care le-a avut.

Kanye West a anunţat recent printr-un mesaj pe Twitter că va candida la alegerile prezidenţiale din SUA din luna noiembrie.

Artistul a spus că unul dintre motivele pentru care crede că va fi inclus pe buletinele de vot, deşi a ratat anumite termene limită, este coronavirusul, pe care l-a luat în februarie, potrivit CNN.

„Aveam frisoane, tremuram în pat, făceam duşuri fierbinţi, mă uitam la videouri care să îmi spună ce ar trebui să fac ca să scap“, a mărturisit Kanye West.

Momentan este neclar dacă rapperul a făcut în acel moment un test care a confirmat că este infectat cu Covid-19 sau a făcut ulterior testul pentru anticorpi. 

De asemenea, Kanye a spus că se roagă pentru apariţia unui vaccin: „Ne rugăm. Ne rugăm pentru libertate. Totul este despre Dumnezeu. Trebuie să încetăm să facem lucruri care îl supără pe Dumnezeu“. 

Criticat de-a lungul timpului pentru faptul că este un susţinător al lui Donald Trump, rapperul a mărturisit că şi-a pierdut încrederea în liderul de la Casa Albă. De altfel, el a fost văzut şi la protestele generate de uciderea afro-americanului George Floyd. 

„America are nevoie de lideri speciali. Obama a fost special. Bill Clinton? Special. Spunem despre Kanye West că este special. Şi Trump este special. Joe Biden nu este special“, a spus rapperul despre posibilul său contracandidat. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite