Kanye West scrie o carte de filosofie şi se compară cu Stephen Hawking. „Cred că suntem asemănători. El îşi modifica ideile şi teoriile tot timpul“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapperul american Kanye West (40 de ani) a anunţat că scrie o carte de filosofie intitulată „Break The Simulation“, pe tema obsesiei societăţii cu fotografiile. Artistul a mai spus că se compară cu Stephen Hawking, iar pe soţia lui, Kim Kardashian, o vede drept „Maria Antoaneta a timpurilor noastre“.

Kanye West a făcut acest anunţ în cadrul unui interviu recent cu designerul Axel Vervoordt pe care l-a realizat pentru The Hollywood Reporter. 

„Scriu o carte de filosofie intitulată «Break The Simulation». Am această filosofie – sau să spunem că este doar o idee, pentru că uneori cuvântul «filosofie» sună prea dur. Am o idee despre fotografii, despre oameni obsedaţi de fotografii – acestea te scot din prezent şi te transportă în trecut sau în viitor“, a spus Kanye West, scrie nme.com, citat de News.ro. 

„Fotografiile pot fi folosite ca documente, dar de multe ori acestea pun stăpânire pe oameni. Unele persoane trăiesc prea mult în amintire. Oamenii vor întotdeauna să audă istoria unui lucru, ceea ce e important, dar cred, totuşi, că este dată o prea mare importanţă istoriei“, a mai spus rapperul.

Imagine indisponibilă

Kanye West FOTO Getty Images

În cadrul aceluiaşi interviu, Kanye West s-a comparat cu profesorul Stephen Hawking.

„Cred că sunt asemănător cu Stephen Hawking. El îşi modifica ideile şi teoriile tot timpul“, a spus rapperul, precizând că pe soţia sa o vede drept „Maria Antoaneta a timpurilor noastre“.

Este aşteptat ca artistul să lanseze un nou album în acest an, o continuare a albumului pe care rapperul l-a lansat în 2016, „The Life Of Pablo“.

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este rapper şi producător muzical, devenit cunoscut la începutul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul în colaborare cu Jay Z -, care s-au vândut în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de descărcări digitale. Kanye West a câştigat 21 de premii Grammy.

Kanye West este căsătorit cu vedeta americană Kim Kardashian (37 de ani) din 2014 şi au împreună trei copii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite