Justin Bieber la indigo: un tânăr a cheltuit 100.000 de dolari pentru a arăta ca starul canadian

Justin Bieber la indigo: un tânăr a cheltuit 100.000 de dolari pentru a arăta ca starul canadian

Toby Sheldon înainte şi după intervenţiile chirurgicale FOTO thesun.co.uk

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a cheltuit, pe parcusul a cinci ani, aproape 100.000 de dolari pentru a se transforma într-o sosie a idolului său, cântăreţul Justin Bieber.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compozitorul Toby Sheldon îl idolatrizează pe tânărul Bieber atât de mult încât şi-a risipit economiile pe intervenţii chirurgicale constante, menite să-i ofere zâmbetul şi privirea starului pop. 
   
Stimulat de o teamă recunoscută de îmbătrânire, Sheldon mărturiseşte că a suferit intervenţii chirurgicale multiple, injecţii cu Aquamid şi transplanturi de păr pentru „a arăta ca Justin“.
 
„Zâmbetul este cel care îi dă lui Justin un aspect tineresc“, a declarat Sheldon pentru publicaţia Huffington Post, dezvăluind că el „şi-a ridicat buza de sus“, iar pe cea de jos şi-a „augmentat-o“.


 
Toby Sheldon, după seria de operaţii estetice FOTO Huffington Post 
 
Ultima sa intervenţie chirurgicală, o „operaţie zâmbet“, realizată în luna iulie, l-a costat 15.000 de dolari, dar şi multe sacrificii. „După operaţia pentru zâmbet mi-a luat mai bine de o lună să-mi revin, iar după intervenţia la pleoape, nu am putut deschide ochii timp de o săptămână“, a declarat Sheldon pentru Hollywood Reporter.
 
În ciuda suferinţelor şi a cheltuielilor uriaşe, Toby Sheldon este convins că investiţiile sale au dat roade. „Prietenii mei m-au bombardat cu aprecieri şi complimente“, spune tânărul. „Îmi spun chiar Toby Bieber“, a mai adăugat Sheldon.
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările