Julio Iglesias a fost operat la spate. Concertul din România va fi reprogramat

Julio Iglesias a fost operat la spate. Concertul din România va fi reprogramat

Concertul pe care Julio Iglesias trebuia să-l susţină la Bucureşti, pe 2 iulie, va fi reprogramat FOTO AP

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias, în vârstă de 71 de ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale microscopice la spate, vineri, 19 iunie, la clinica Miami Physical Associates. Dat fiind că medicii i-au recomandat artistului repaus total pentru următoarele şase săptămâni, concertul pe care trebuia să-l susţină, pe 2 iulie, în România va fi reprogramat până la sfârşitul acestui an, noua dată urmând să fie anunţată cât de curând.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanta clinicii din Miami (SUA), unde este internat Julio Iglesias, dr. Miriam Gaunache, a trimis o scrisoare medicală în care confirmă că artistul, în vârstă de 71 de ani, a fost internat pentru examinare şi recuperare fizică, în data de 16 iunie, pe fondul unor probleme grave la spate.

În urma intervenţiei chirurgicale, pe care artistul a suferit-o vineri, 19 iunie, medicii i-au prescris acestuia repaus total pentru următoarele şase săptămâni, fapt ce l-a obligat pe Julio Iglesias să-şi suspende concertele programate în cadrul turneului internaţional până în luna august.

Astfel, concertul pe care Julio Iglesias trebuia să-l susţină, pe 2 iulie, la Sala Palatului din Bucureşti, va fi reprogramat până la sfârşitul acestui an, noua dată urmând să fie anunţată în cel mai scurt timp posibil, potrivit organizatorilor de la Arta Scenei.

Persoanele care deţin deja bilete pentru concertul Julio Iglesias de la Bucureşti sunt rugate de organizatori să le păstreze, întrucât acestea nu-şi pierd valabilitatea pentru concertul reprogramat. Totodată, spectatorii vor avea posibilitatea de a schimba aceste biltele cu altele, valabile pentru alte concerte organizate de Arta Scenei sau le pot returna, în perioada 2 iulie - 1septembrie 2015, la punctele de vânzare de unde au fost procurate, în vederea recuperării contravalorii acestora.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările