Julia Roberts a rămas „pretty woman“: actriţa a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2017

Julia Roberts a rămas „pretty woman“: actriţa a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2017

Julia Roberts a declarat că este flatată de acest titlu FOTO Getty Images

Actriţa americană Julia Roberts, în vârstă de 49 de ani, a fost desemnată pentru a cincea oară „cea mai frumoasă femeie din lume“, titlu atribuit în fiecare an de editorii revistei „People“.

Ştiri pe aceeaşi temă

La 26 de ani de la prima apariţie pe coperta revistei „People“, Julia Roberts stabileşte un nou record, primind titlul de „cea mai frumoasă femeie din lume“ pentru a cincea oară. 
 
„Sunt extrem de flatată“, a declarat actriţa într-un interviu acordat lui Jess Cagle, editorul-şef al revistei.
 
Celebra actriţă a făcut şi o glumă pe seama bunului ei prieten, George Clooney, pe care l-a surclasat, actorul obţinând titlul de „cel mai frumos bărbat în viaţă“ doar de două ori. „Voi menţiona acest lucru în felicitarea de Crăciun pe care o voi trimite familiei Clooney în acest an“, a declarat Julia Roberts.
 

În interviul care apare în noul număr al revistei People, Julia Roberts a discutat şi despre căsnicia fericită, care durează de 14 ani şi pe care o are cu directorul de imagine Danny Moder, despre cei trei copii ai cuplului - gemenii Hazel şi Phinnaeus, în vârstă de 12 ani, şi Henry, în vârstă de nouă ani. De asemenea, actriţa a dezvăluit care sunt secretele frumuseţii sale. „Cred că în prezent sunt în plină ascensiune“, a precizat Julia Roberts. 
 
Julia Roberts avea doar 23 de ani când a apărut pe coperta numărului din 1991 al revistei „People“, iar cu un an înainte devenise aproape instantaneu o celebritate de talie mondială graţie rolului din comedia romantică „Pretty Woman“.
 
„Oamenii îmi spun mereu: «Când a apărut Pretty Woman probabil că ţi-a schimbat viaţa», a devenit aproape o glumă, pentru că adevărul este că nici măcar nu eram în oraş când a fost lansat «Pretty Woman», eram într-un orăşel micuţ, la filmări. Îmi amintesc că am citit: «Pretty Woman a fost lansat în acest weekend şi a avut încasările astea» şi m-am gândit «Sunt mulţi bani? Este un lucru bun ce se întâmplă?» Habar nu aveam!“, a povestit actriţa. 
 
Julia Roberts a hotărât să devină actriţă după ce fratele său, Eric Roberts, a cunoscut succesul în industria cinematografică. A debutat în 1988 şi, după doi ani, filmul „Frumuşica/ Pretty Woman“ i-a adus celebritatea. Au urmat comediile romantice „My Best Friend's Wedding“ (1997) şi „Notting Hill“ (1999), însă a refuzat rolul din comedia premiată cu Oscar „Shakespeare in Love“ (1998), jucat ulterior de Gwyneth Paltrow. Julia Roberts a primit la rândul ei un Oscar pentru „Erin Brockovich“ (2000).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările