Julia Roberts, la un pas de colaps? Mariajul pe butuci a făcut-o să slăbească îngrijorător

Julia Roberts, la un pas de colaps? Mariajul pe butuci a făcut-o să slăbească îngrijorător

Julia Roberts, alături de Richard Gere, în ”Pretty Woman” (Frumuşica)

Are în palmares nenumărate succese cinematografice, cariera sa debutând cu pelicula ”Frumuşica”(1990), în care juca alături de Richard Gere. În prezent, Julia Roberts (50) este, fără doar şi poate, o actriţă de referinţă la Hollywood. Şi, spre deosebire de multe colege de breaslă, Julia a reuşit să îmbine perfect viaţa de actriţă cu cea de mamă şi soţie. Cel puţin până acum!

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 2002, este căsătorită cu Danny Moder, bărbat alături de care are şi trei copii: Hazel, Phinnaeus şi Henry. Povestea lor de dragoste n-a debutat cu dreptul, Danny fiind căsătorit, la acea vreme, cu Lyle Lovette, de care avea să se despartă pentru a fi alături de Julia. Totuşi, timp de 16 ani, Julia şi Danny au reuşit să-şi clădească un mariaj plin de încredere şi fericire, vizavi de care toţi aveau numai cuvinte de laudă.

În ultima vreme, însă, se conturează tot mai des ideea că mariajul dintre celebra actriţă şi soţul ei ar fi butuci. Asta şi faptul că actriţa n-a reuşit să se odinească prea bine în ultimele luni a dus la o scădere în greutate dramatică. Mulţi atrag, de altfel, atenţia asupra siluetei mult prea slăbite a actriţei, care, la 1,75, a ajuns să cântărească doar 48, 5 kilograme.

Vezi cum arată în prezent Julia Roberts!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările