Julia Roberts le-a interzis copiilor ei să folosească reţelele sociale: care este motivul

Julia Roberts le-a interzis copiilor ei să folosească reţelele sociale: care este motivul

Julia Roberts FOTO Getty Images

Julia Roberts (51 de ani) a vorbit despre rolul de părinte şi a mărturisit că este destul de severă cu copiii ei, cărora le-a interzis să folosească reţelele sociale şi le-a limitat timpul petrecut în faţa televizorului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa americană a declarat, într-un interviu pentru The Sun, că le-a interzis celor trei copii ai ei, aflaţi la vârsta adolescenţei, să folosească reţelele de socializare, dar şi să petreacă prea mult timp în faţa televizorului, pentru a nu-i supune „presiunii vieţii moderne“. 
 
„Am trei copii mici, aşa că sunt destul de atentă cu privire la ce urmăresc la TV. Este interesant să încerci să creşti copii în ziua de azi, pentru că totul este foarte nou: presiunile, resursele, capacitatea de avea lumea în mâinile tale. Încerc să-i ţin departe de reţelele de socializare, pentru că nu înţeleg de ce ar avea nevoie de ele în acest moment“, a declarat actriţa.  

Cu toate că este adepta impunerii unor limite în privinţa educării copiilor, Julia Roberts mărturiseşte că nu-şi pedepseşte copiii, ci preferă să aibă discuţii oneste cu aceştia. Actriţa a mai spus că nu vrea ca cei trei copii ai ei să treacă prin aceleaşi probleme prin care a trecut ea în copilărie, amintind că a crescut într-un cartier unde puteai vedea oameni pe stradă consumând alcool şi droguri, însă vrea ca ei să aibă deprinderi de viaţă importante precum aranjarea patului, spălatul rufelor sau gătitul.
 
Julia Roberts este căsătorită din 2002 cu cameramanul american Daniel Moder (50 de ani) şi au împreună trei copii: gemenii Hazel şi Finn, în vârstă de 14 ani şi Henry, în vârstă de 11 ani. 

Image result for julia roberts children
Julia Roberts şi soţul ei Daniel Moder FOTO Getty Images

Actriţa a vorbit, de asemenea, şi despre filmările pentru cel mai recent film al său, „Ben is Back“, unde joacă rolul mamei unui tânăr dependent de droguri, o ipostază pe care a descris-o ca fiind una dintre cele mai grele slujbe din timpul carierei sale de la Hollywood.
 
„Acum sunt mai informată ca niciodată în privinţa drogurilor. Dacă te laşi influenţată de toate fricile pe care un părinte le poate avea în prezent, ai închide uşile casei şi nu ai mai ieşi niciodată afară. Trebuie să te concentrezi pe lucrurile pozitive, optimiste“, notează Daily Mail. 
 
Julia Roberts a hotărât să devină actriţă după ce fratele său, Eric Roberts, a cunoscut succesul în industria cinematografică. A debutat în 1988 şi, după doi ani, filmul „Frumuşica/ Pretty Woman“ i-a adus celebritatea. Au urmat comediile romantice „My Best Friend's Wedding“ (1997) şi „Notting Hill“ (1999), însă a refuzat rolul din comedia premiată cu Oscar „Shakespeare in Love“ (1998), jucat ulterior de Gwyneth Paltrow. Julia Roberts a primit la rândul ei un Oscar pentru „Erin Brockovich“ (2000).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: