Julia Louis-Dreyfus a rescris istoria SUA pe noua copertă „Rolling Stone“

Julia Louis-Dreyfus a rescris istoria SUA pe noua copertă „Rolling Stone“

Rolul Elaine Benes, din serialul „Seinfeld“, i-a adus actriţei americane Julia Louis-Dreyfus un premiu Emmy, un Glob de Aur şi cinci premii din partea Sindicatului actorilor americani FOTO Reuters

Actriţa Julia Louis-Dreyfus, care va apărea în noul număr al revistei „Rolling Stone“, a beneficiat de un retuş care a dus la rescrierea istoriei Statelor Unite ale Americii. Pozând nud, acesta a avut pe spate un tatuaj cu un articol din Constituţia SUA (cu trimitere la rolul său din serialul „Veep“, dar numele semnatarului actului era greşit.

Actriţa Julia Louis-Dreyfus (53 de ani), celebră pentru rolul lui Elaine Benes, din serialul „Seinfeld“, va apărea pe viitoarea copertă a revistei „Rolling Stone“ doar în costumul Evei. Chiar şi aşa, editorii revistei s-au gândit să îmbunătăţească poza cu un tatuaj, pe spatele artistei, un articol din Constituţia Statelor Unite ale Americii, având la final semnătura „John Hancock“. Singura problemă a acestei adăugiri este faptul că John Hancock este cel care a semnat Declaraţia de Independenţă, nu Constituţia. Pe de altă parte el s-a folosit de influenţa sa în calitate de preşedinte al Congresului Continental din Philadelphia, din anii Revoluţiei Americane (1775), pentru a ratifica Constituţia, în 1776.

Astfel, fanii actriţei, dar şi ea, au sesizat cum editorii „Rolling Stone“ au rescris istoria fără intenţie. Într-o notă mai comică, actriţa a dat vina pe colegul său de platou Matt Walsh, cel cu care joacă actualmente în serialul „Veep“. Matt îl joacă pe Mike McClintock, directorul de comunicare al Seliney Meyer, personajul Juliei, din serialul de comedie de pe HBO. Totodată, cu privire la erorea celor de la „Rolling Stone“, Julia Louis-Dreyfus a postat pe Twitter mesajul „Dummy“ (n.r. - nătâng). „Sunt o perfecţionistă în munca mea. Cred că pot să aduc oamenii în stadiul nebuniei, dar nu le cer să-mi spună asta atunci când eu mă simt într-un anumit fel“, se specifică de către actriţă în viitorul număr „Rolling Stone“.

Fosta senator, Selina Meyer a acceptat oferta de a fi vicepreşedintă a Statelor Unite ale Americii. Această funcţie nu este deloc aşa cum şi-ar fi dorit ci, mai degrabă, aşa cum a fost avertizată că va fi. Serialul o urmăreşte pe Meyer şi personalul ei care încearcă împreună să se facă remarcaţi şi să lase în urmă o moştenire trainică, fără să se lase păcăliţi de jocurile politice de zi cu zi care definesc capitala, arată cinemagia.ro desfăşurarea evenimentelor din serial.

Julia Louis-Dreyfus FOTO uk.eonline.com

Centrul Naţional al Constituţiei din Philadelphia a reperat momentul de stângăcie al editorilor „Rolling Stone“ şi a postat tot pe Twitter o poză în care sunt portretizaţi părinţii fondatori ai Statelor Unite ale Americii, George Washington şi Benjamin Franklin, cu descrierea „Vă mulţumim pentru poză, dar Hancock nu este aici“.

Melissa Bruno, purtătoarea de cuvânt al revistei „Rolling Stone“ a spus că tatuajul cu Declaraţia de Independenţă este pe partea opusă a celei arătate pe copertă, astfel că nu se putea vedea.

Julia Louis-Dreyfus, născută pe 13 ianuarie 1961, s-a remarcat în anii ’80 făcând parte din echipa emisiunii „Saturday Night Live“. În anii ’90, Julia Louis-Dreyfus a fost distribuită în serialul „Seinfeld“, în rolul Elaine Benes. Deşi n-a avut succes imediat, popularitatea sitcom-ului „Seinfeld“, creat de Larry David şi Jerry Seinfeld, a crescut treptat. În anii 1992-1993, în sezonul al patrulea, s-a aflat pentru prima dată în topul 25 al serialelor, după audienţă, pentru ca în sezonul 1994-1995 să ajungă pe locul întâi. Când ultimul episod al serialului, după nouă sezoane, a fost transmis, pe 14 martie 1998, acesta a fost vizionat de 76 de milioane de telespectatori.

Rolul Elaine Benes i-a adus actriţei americane un premiu Emmy, un Glob de Aur şi cinci premii din partea Sindicatului actorilor americani. După succesul din „Seinfeld“, Julia Louis-Dreyfus şi-a împrumutat vocea pentru câteva filme de desene animate („A Bug’s Life“, „Animal farm“ şi „The Simpsons“ şi a jucat în alte seriale cu succes la public („Watching Ellie“, „Curb Your Enthusiasm“, „The New Adventures of Old Christine“, care i-a adus cel de-al doilea premiu Emmy din carieră, şi „Veep“).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: