Judy Garland şi-a prins soţul în pat cu un bărbat. Ce alte drame au marcat viaţa actriţei

Judy Garland şi-a prins soţul în pat cu un bărbat. Ce alte drame au marcat viaţa actriţei

Actriţa nu a avut noroc în dragoste (Foto: Profimedia)

Judy Garland a fost o zeiţă pe ecran, dar în viaţa personală ducea multe lupte. Dependenţa de droguri, un şir de căsătorii dezastroase şi problemele psihice i-au marcat viaţa actriţei din Vrăjitorul din Oz.

Frances Ethel Gumm nu este un nume celebru pe scară largă, dar sub numele ei de scenă - Judy Garland - a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de film din toate timpurile. Pe lângă faptul că a fost o actriţă de succes, Garland a fost o cântăreaţă extraordinară şi a obţinut şi câteva premii Grammy. Cu toate acestea, în ciuda succesului ei fenomenal, viaţa lui Garland a fost una tragică, marcată de abuzul de droguri, tendinţe suicidare şi căsătorii eşuate.

Şi-a început cariera când avea doar doi ani şi jumătate, cântând. La vârsta de 13 ani, semnase primul ei contract pentru un film. La 20 de ani avea mai multe filme la activ şi câştigase un premiu special al Academiei pentru rolul din Vrăjitorul din Oz . Dar până la 47 de ani era moartă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările