Jodie Foster s-a căsătorit cu fosta iubită a prezentatoarei Ellen DeGeneres

Jodie Foster s-a căsătorit cu fosta iubită a prezentatoarei Ellen DeGeneres

Jodie Foster şi Alexandra Hedison se întâlnesc de mai bine de un an de zile FOTO Reuters

Actriţa şi regizoarea Jodie Foster (51 de ani) s-a căsătorit cu partenera sa de viaţă, fotografa Alexandra Hedison. Cea din urmă a devenit cunoscută pentru relaţia de trei ani cu prezentatoarea Ellen DeGeneres. Foster şi Hedison şi-au unit destinele la sfârşitul săptămânii trecute.

Jodie Foster şi Alexandra Hedison se întâlnesc de mai bine de un an de zile, potrivit site-ului „E! Online“ care a evidenţiat o posibilă relaţie între cele două încă din luna septembrie a anului trecut după ce au apărut mai multe fotografii cu cele două petrecând timp împreună.

În clipa de faţă nu există alte detalii despre nunta celor două, din moment ce Foster este cunoscută pentru discreţia cu care îşi înconjoară viaţa privată. Pe de altă parte, ea a vorbit prima dată public despre orientarea sa sexuală în discursul de acceptare a trofeului pentru întreaga carieră de la cea de-a 70-a ediţie a galei Globul de Aur, care a avut loc anul trecut, scrie Mediafax. Atunci, Jodie Foster a stârnit vâlvă, lacrimi, dar şi râsete cu discursul său emoţionant, punctat de umor. Actriţa a surprins audienţa când a vorbit despre faptul că este lesbiană şi despre cei doi fii ai săi, Charles, în vârstă de 15 ani, şi Kit, în vârstă de 12 ani, foarte rar văzuţi în public.

„Am recunoscut cu o mie de ani în urmă, în Epoca de Piatră. În acele zile ciudate, când o tânără fată a vorbit deschis cu prietenii de încredere, cu familia şi colegii de muncă şi apoi, treptat şi cu mândrie, a recunoscut în faţa tuturor celor care o cunoşteau“, a declarat artista la acel moment. Jodie Foster i-a mulţumit şi „fostei sale iubite, dar suflet pereche în viaţă, cea mai iubită bună prietenă de 20 de ani“, Cydney Bernard.

Foster şi Bernard s-au cunoscut în timpul filmărilor la „Sommersby“, în 1993, şi s-au despărţit în 2008, dar i-au crescut în continuare împreună pe cei doi copii născuţi de actriţă, Charles şi Kit. Deşi a dat naştere fiilor săi, Foster nu a dezvăluit niciodată identitatea tatălui/taţilor acestora. Unul dintre zvonurile care circulă la Hollywood este că tatăl este un vechi coleg de universitate care este, de asemenea, gay.

Alexandra Hedison FOTO AFP

Alexandra Hedison (44 de ani) a avut o relaţie cu prezentatoare Ellen DeGeneres între 2001 şi 2004, iar acum se ocupă de fotografie şi de actorie. Recent, ea a jucat în serialul produs de Showtime, „The L Word“.

Jodie Foster a debutat ca actriţă la vârsta de trei ani, într-o reclamă, şi de-a lungul carierei sale a apărut în peste 50 de filme, fiind printre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Jodie Foster a fost recompensată cu două premii Oscar, pentru rolurile din „Acuzata“ (1988) şi „Tăcerea mieilor“ (1991). Ea a putut fi văzută recent pe marile ecrane în filmul SF „Elysium“, cu un personaj despre care criticul Scott Foundas de la revista „Variety“ a spus că este „o versiune Frankenstein a lui Hillary Clinton“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: