Jorge, despre fiul lui în vârstă de aproape patru ani: „David îmi spune că el este fetiţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
jorge si fiul david

De câteva luni, Jorge se confruntă cu o situaţie neaşteptată în legătură cu fiul lui cel mic. A ales să înţeleagă despre ce e vorba, dar şi să îşi susţină copilul indiferent de alegerile pe care le face.

Copilul cel mic al lui Jorge este pasionat de lucrurile pentru fete, artistul mărturisind că lui David îi place să se joace cu păpuşile, dar să se şi îmbrace în rochii sau alte obiecte vestimentare de acest fel. Imaginile postate de cântăreţ pe reţelele de socializare au stârnit numeroase polemici în rândul fanilor săi, iar Jorge a decis să explice cum văd el şi familia lui comportamentul băiatului lor.

"Noi avem trei copii. Băieţelul nostru are aproape patru ani de zile şi de câteva luni  noi am văzut că este interesat în a se juca mai mult cu păpuşile, vrea doar păpuşi, doar rochiţe, vrea doar cu Barbie, Elsa, Rapunzel. Nu vrea maşinuţe, nu vrea desene cu maşinuţe. Poartă bentiţe şi îşi pune păr improvizat din tot felul de cordonaşe şi iniţial la fel ca multă lume mi s-a părut aşa...am zis că băiatul noastru este băiat.

La un moment dat mi-am dat seama că eu gândesc greşit, că mentalitatea mea trebuie să se adapteze vremurilor noastre. (...) Un copil la vârsta asta nu ştie ce înseamnă aceea sexualitate, adică nu poţi să ştii dacă un băiat poartă rochiţă... gata, domne", a spus Jorge în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Citeşte continuarea aici! 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite