Jon Bon Jovi, cofinanţator al unui complex imobiliar pentru oamenii săraci din Philadelphia

Jon Bon Jovi, cofinanţator al unui complex imobiliar pentru oamenii săraci din Philadelphia

Trupa Bon Jovi a cântat la Bucureşti în vara anului 2011 FOTO Reuters

Rockerul american Jon Bon Jovi, solistul trupei Bon Jovi, a contribuit la finanţarea unui complex imobiliar pentru oamenii săraci din Philadelphia, informează site-ul revistei Billboard.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, muzicianul american a fost prezent la ceremonia de inaugurare a acestui complex imobiliar - care îi poartă numele - destinat oamenilor cu venituri mici.
 
Complexul imobiliar JBJ Soul Homes include 55 de case care vor fi ocupate de persoane cu venituri mici şi de foşti oameni ai străzii.
 
Fundaţia rockerului Bon Jovi - Soul Foundation - şi Middleton Partnership au asigurat cea mai mare parte a finanţării pentru acest complex rezidenţial. Proiectul, care a primit şi o finanţare publică, a avut un cost total de 16,6 milioane de dolari şi se află în cartierul Francisville din Philadelphia.
 
Noii rezidenţi vor avea acces la o serie de servicii sociale oferite de Project HOME, o asociaţie care militează contra sărăciei. Complexul include clădiri de birouri şi spaţii de recreere.
 
Jon Bon Jovi sprijină de mulţi ani construirea de locuinţe la preţuri convenabile în Philadelphia, Newark şi în multe alte oraşe americane.
 
În 2013, rockerul american a donat un milion de dolari fondului special creat de autorităţile din statul său natal New Jersey pentru ajutorarea familiilor afectate de uraganul Sandy în octombrie 2012.
 
Solistul trupei Bon Jovi s-a dovedit deosebit de activ în eforturile de refacere a comunităţii locale după acel uragan care a avut peste 140 de victime şi a cauzat pagube de mai multe miliarde de dolari. Astfel, rockerul a cântat la un concert de caritate organizat în decembrie 2012 în favoarea familiilor afectate de urganul Sandy şi este copreşedintele unei fundaţii de caritate, înfiinţată cu acelaşi scop, împreună cu soţia guvernatorului local, Mary Pat Christie.
 
 
Trupa Bon Jovi a cântat la Bucureşti în vara anului 2011.
 
De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt „Slippery When Wet“ (1986), „New Jersey“ (1988) şi „Keep the Faith“ (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "What About Now", lansat în Statele Unite pe 12 martie.
 
Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: