Johnny Depp, şir de apariţii ciudate: actorul a părut beat pe covorul roşu, la premiera noului său film FOTO VIDEO

Johnny Depp, şir de apariţii ciudate: actorul a părut beat pe covorul roşu, la premiera noului său film FOTO VIDEO

Johnny Depp a apărut băut pe covorul roşu FOTO Getty Images

Johnny Depp a avut un comportament ciudat şi i-a făcut pe mulţi să creadă că era sub influenţa alcoolului la premiera filmului „Crima din Orient Express“ din Londra. Actorul a trebuit să fie sprijinit tot timpul de bodyguardul său pe covorul roşu, însă surse apropiate echipei artistului susţin că acesta nu era beat, ci doar obosit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul Johnny Depp (54 de ani) părea în stare de ebrietate la premiera din Londra a filmului „Crima din Orient Express“, ecranizarea romanul omonim semnat de celebra Agatha Christie şi în care actorul joacă rolul gangsterului Ratchett.
 
Pe covorul roşu, o gardă de corp l-a sprijinit tot timpul pe actor pentru a nu se produce vreun incident, în faţa sutelor de fani adunaţi la eveniment. 
 
Mai multe persoane prezente la eveniment au declarat că actorul „duhnea a alcool“. „Toată lumea a crezut că e beat“, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun. 
 
Bodyguard-ul personal al lui Johnny Depp, Jerry Judge, a fost surprins ţinându-l de braţ pe starul american pentru a-l ajuta să meargă, în timp ce era pe covorul roşu. 
 
Totuşi, alte surse din echipa artistului au precizat pentru E! News că Depp nu consumase alcool, ci venea direct de pe platourile de filmare. 

Johnny Depp, ajutat să meargă de bodyguardul său, la premiera filmului „Crima din Orient Express“ FOTO Getty Images

Johnny Depp ajutat să meargă de bodyguardul său, la premiera filmului „Crima din Orient Express“ FOTO Wire Image
 
Pe de altă parte, actorul a fost surprins cu o seară înaintea premierei filmului într-un renumit club de noapte din Londra, The Box, îmbrăcat într-un costum dungat, tipic anilor ’20, cu părul aranjat pe spate şi având o mustaţă subţire care completa look-ul. A părăsit clubul însoţit de gărzile sale de corp, cu un mers „dezechilibrat“.
 
„Johnny a petrecut o noapte de pomină seara trecută şi nu s-a ferit de nimeni. I s-a spus de vreo trei ori să nu mai fumeze în interior. În noaptea premierei noului său film, era într-o dispoziţie ciudată şi toată lumea a crezut despre el că băuse foarte mult. De aceea, există temeri serioase în legătură cu starea lui fizică şi emoţională“, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun. 
 
Johhny Depp surprins la plecare din clubul londonez „The Box“ FOTO David Abiaw
 
De asemenea, alte persoane s-au întrebat dacă actorul era „beat sau drogat“ şi când a fost invitat în show-ul lui Graham Norton, unde a avut un comportament la fel de bizar ca la premiera filmului. „Aparent, Johnny Depp a consumat toate substanţele posibile“, a scris un utilizator Twitter. „Este Johnny Depp beat? Sau drogat? Sau bolnav? E ori beat, ori drogat, ori ambele“, a scris un alt internaut. 
 
   
Apariţiile controversate ale actorului din ultima perioadă vin în urma unor evenimente mai puţin fericite din viaţa starului american. După despărţirea de soţia sa, actriţa Amber Heard, în urma acuzaţiilor de violenţă domestică, Johnny Depp se confruntă şi cu probleme financiare şi se află în mijlocul unui proces. Actorul i-a dat în judecată pe Joel Mandel şi compania The Management Group, care i-au administrat averea, acuzându-i de fraudă şi de neglijenţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările