Johnny Depp are probleme cu banii: foştii manageri povestesc despre stilul de viaţă extravagant al starului: „Refuză să trăiască în limitele sale financiare“

Johnny Depp are probleme cu banii: foştii manageri povestesc despre stilul de viaţă extravagant al starului: „Refuză să trăiască în limitele sale financiare“

Johnny Depp cheltuie foarte mulţi bani spre disperarea foştilor lui manageri FOTO GettyImages/ Guliver

Problemele financiare ale actorului Johnny Depp sunt cauzate de stilul său de viaţă extravagant, afirmă foştii manageri ai starului, pe care artistul hollywoodian i-a dat în judecată şi i-a acuzat de administrare defectuoasă a veniturilor sale, informează BBC, citat de News.ro.

Ce bani a cheltuit Depp 

Foştii manageri ai actorului spun că acesta a cheltuit peste 75 de milioane de dolari pentru a cumpăra 14 locuinţe şi că a avut nevoie de 12 boxe pentru a-şi depozita colecţia de suvenire de la Hollywood.

Compania The Management Group a iniţiat un proces împotriva lui Depp, după ce starul i-a dat în judecată pe foştii lui manageri, de la care a cerut daune de 25 de milioane de dolari.

Ei spun că Johnny Depp „este pe deplin responsabil pentru problemele sale financiare“.

„A refuzat să trăiască în limita mijloacelor sale financiare, în ciuda unor repetate avertismente despre situaţia lui financiară“, au adăugat ei.

Potrivit documentelor depuse în noul proces, obţinute de Deadline.com, starul hollywoodian a cheltuit 18 milioane de dolari pe un iaht de 45 de metri, 4 milioane de dolari pentru un contract eşuat cu o casă de discuri, 3 milioane de dolari pentru a transporta în spaţiu cenuşa lui Hunter Thompson, 300.000 de dolari pe lună pentru salariile celor 40 de angajaţi ai lui, 200.000 de dolari pe lună pe zboruri cu avioane private, 150.000 de dolari pe lună pentru bodyguarzi care îl păzesc 24 de ore din 24.

Datorii peste datorii 

Luna trecută, Johnny Depp a anunţat în instanţă că The Management Group îi datorează peste 25 de milioane de dolari.

În procesul pe care l-a intentat, starul spune că foştii lui manageri nu au fost capabili să îi achite taxele şi impozitele la timp, fapt care l-a făcut să ajungă în situaţia în care a fost nevoit să achite fiscului american penalităţi de 5,7 milioane de dolari.

Divorţul lui Johnny Depp de actriţa Amber Heard a fost finalizat la începutul lunii ianuarie. Potrivit unor documente obinute de revista People, actorul îşi va păstra toate proprietăţile imobiliare.

Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este un actor, producător şi muzician american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune „21 Jump Street“. El este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: