Johnny Depp a ironizat propriile scuze pe care le-a prezentat în „scandalul terrierilor“ VIDEO

Johnny Depp a ironizat propriile scuze pe care le-a prezentat în „scandalul terrierilor“ VIDEO

Johnny Depp şi soţia sa, Amber Heard, au fost acuzaţi de import ilegal de animale, după ce şi-au dus câinii în Australia FOTO Getty Images

Actorul american Johnny Depp, prezent în Marea Britanie pentru a-şi promova cel mai recent film al său, a ironizat propriile scuze pe care le-a prezentat într-un mesaj video, recent, în „scandalul terrierilor“, care a izbucnit după ce starul hollywoodian şi soţia lui au introdus ilegal în Australia doi câini de companie, potrivit News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Johnny Depp şi soţia lui, actriţa Amber Heard, au evitat o condamnare la închisoare, publicând luna trecută un mesaj video în care şi-au recunoscut vinovăţia pentru introducerea ilegală în Australia a doi câini de companie din rasa terrier, Pistol şi Boo. 

Actorul american, care se află în aceste zile la Londra pentru a promova noul lui film, „Alice Through the Looking Glass“, imitând tonul inexpresiv pe care l-a folosit în acea înregistrare video, a spus: „Vă cer iertare pentru faptul că nu am introdus ilegal câinii mei în Anglia, pentru că acesta ar fi un lucru foarte rău“. 

„Scandalul terrierilor“ s-a încheiat după ce Johnny Depp şi Amber Heard, cu chipuri împietrite şi voci foarte grave, s-au lăsaţi filmaţi şi au vorbit în faţa camerei despre importanţa protejării biodiversităţii din Australia.

 

  

Procurorii australieni au renunţat la două capete de acuzare - asociate importului ilegal de animale -, după ce Amber Heard a adus terrierii în Australia anul trecut, în perioada în care Johnny Depp filma în această ţară pentru cel de-al cincilea lungmetraj din seria „Piraţii din Caraibe“. O eventuală condamnare pentru importul ilegal de animale i-ar fi adus actriţei americane o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare. Scandalul a început în mai a anului 2014, când Barnaby Joyce, ministrul Agriculturii, l-a acuzat pe Johnny Depp că a introdus ilegal în ţară cei doi câini de companie, la bordul unui avion privat.

Australia are reglementări foarte stricte în privinţa regimului de carantină, pentru a preveni răspândirea unor boli - precum râia - pe teritoriul său. Introducerea în ţară a animalelor de companie necesită un permis special şi o carantină de cel puţin 10 zile. 

Johnny Depp şi Amber Heard au avut la dispoziţie 72 de ore pentru a-i expedia pe Pistol şi Boo în Statele Unite, altfel câinii ar fi fost eutanasiaţi. Cei doi terrieri au fost transportaţi în Statele Unite cu un avion privat, cu doar câteva ore înainte de expirarea acelui ultimatum.

Declaraţiile ministrului Joyce au transformat o dispută locală într-un subiect de ştiri internaţional, spre încântarea presei din lumea întreagă. Un ziar a publicat pe site-ul său un cronometru macabru, ce arăta orele rămase înainte de eutanasierea celor doi câini ai actorului Johnny Depp, iar prezentatorul TV John Oliver a alocat un segment de şase minute în emisiunea lui pentru a satiriza decizia autorităţilor australiene. 

Johnny Depp va veni în România, alături de colegii săi din trupa The Hollywood Vampires, Alice Cooper şi Joe Perry pentru a susţine un concert, pe 6 iunie 2016, în parcarea complexului Romexpo din Bucureşti. Totodată, basistul Duff McKagan, aflat în turneu cu trupa Guns N’Roses şi toboşarul Matt Sorum, membru al formaţiei King of Chaos, vor concerta alături de trupa The Hollywood Vampires.  În 2015, Johnny Depp, cântăreţul Alice Cooper şi Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, au înfiinţat super-grupul The Hollywood Vampires, pentru a onora muzica starurilor rock care au murit în anii ’70. Grupul a lansat un singur album de studio, „Hollywood Vampires“ (2015), care se bucură de câţiva invitaţi speciali, precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh şi Christopher Lee. 

Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este un actor, producător şi muzician american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune „21 Jump Street“. De atunci, artistul american a dorit să se desprindă de imaginea de june-prim şi s-a consacrat interpretării unor personaje originale şi chiar excentrice, precum Edward din „Edward Mâini-de-foarfece“, Raoul Duke din „Spaimă şi scârbă în Las Vegas“, Ichabod Crane din „Legenda călăreţului fără cap“, Jack Sparrow din franciza „Piraţii din Caraibe“, Pălărierul cel nebun din „Alice în Ţara Minunilor“ şi Barnabas din „Umbre întunecate“. A interpretat şi personaje inspirate din realitate, precum Ed Wood în filmul cu acelaşi titlu, Joseph D. Pistone în „Donnie Brasco“, George Jung în „Visul alb“ şi John Dillinger în „Inamicii publici“ şi rolul amerindianului Tonto în „Legenda călăreţului singuratic“.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur. Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit pe 3 februarie 2015.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: