Johnny Depp, audiat în procesul intentat de fosta soţie: „Am decis să divorţez când ea şi-a făcut nevoile în patul conjugal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Johnny Depp (57 de ani) a ajuns în boxa acuzaţilor pentru o confruntare cu avocaţii fostei sale soţii, modelul şi actriţa Amber Heard (34 de ani), care îl acuză de violenţă domestică.

Procesul în care Amber Heard susţine că a fost bătută de Johnny Depp pe vremea când formau un cuplu s-a reluat, marţi, la Londra. 

Cei doi foşti parteneri au venit la Curtea de Justiţie însoţiţi de martori, avocaţi şi gărzi personale.

Depp a susţinut încă o dată că nu şi-a lovit fosta soţie, după ce aceasta a râs din cauza unui tatuaj al actorului, potrivit BBC.

Îmbrăcaţi la patru ace şi cu feţele acoperite de măşti de protecţie improvizate, Depp şi Heard şi-au făcut loc cu greu printre jurnaliştii care îi aşteptau.

Avocaţii actorului au explicat că au fost anunţaţi târziu că Amber Heard a formulat noi acuzaţii împotriva clientului lor şi că a prezentat noi martori, care urmează să fie audiaţi.

image

Amber Heard FOTO Getty Images

Johnny Depp a fost prima persoană audiată marţi, iar avocaţii săi au transmis că actorul a negat, din nou, că a fost violent cu soţia lui. 

Procesul, care ar trebui să dureze circa trei săptămâni, este doar parţial public. Sunt aşteptate să depună mărturie prin intermediul unei conexiuni video Vanessa Paradis, fosta parteneră a lui Depp, şi actriţa Winona Ryder.

Amber Heard şi Johnny Depp se contrazic în declaraţii 

Amber Heard a depus probe la dosar din care reiese că actorul a lovit-o şi a bruscat-o în perioada 2015-2016, când el avea mari probleme cu consumul de alcool. Însă, tocmai una dintre aceste probe este contestată de avocatul lui Depp, care susţine contrariul. 

„Pentru a înlătura orice îndoială, nu am agresat-o niciodată pe doamna Heard, cum de altfel n-am agresat nicio altă femeie în viaţa mea“, a spus Johnny Depp în declaraţia de martor. 

În plus, starul a declarat că el a fost, de fapt, victima atacurilor venite din partea fostei sale soţii şi a fost nevoit să depună eforturi pentru a evita confruntarea. „Încercam mereu să mă retrag în colţul meu“, a spus acesta. 

Întrebat despre unul dintre scandaluri, Depp a spus: „A escaladat şi ea a devenit violentă. Doamna Heard m-a lovit şi mi-a tăiat un deget“. 

Când s-a hotărât Johnny Depp să divorţeze 

În a doua zi de audieri, miercuri, 8 iulie, actorul american a făcut o declaraţie despre comportamentul „bizar“ al partenerei lui şi a dezvăluit în ce moment s-a hotărât să divorţeze.

„Am decis să divorţez când ea şi-a făcut nevoile în patul conjugal. Doamna Heard e responsabilă pentru incident. Ea i-a spus managerului nostru imobliar că a fost o farsă inofensivă, dar, pentru mine, a fost ultimul incident care m-a convins că trebuie să ne separăm. Iniţial a dat vina pe câinii noştri“, a susţinut Depp. 

Starul american a deschis şi el un proces pe numele fostei soţii, pentru calomnie şi defăimare. În urma acuzaţiilor lansate de Amber Heard, actorul a pierdut mai multe roluri bănoase, printre care şi cel din seria de succes Piraţii din Caraibe.

Mai mult, starul a dat în judecată ziarul britanic The Sun şi pe directorul executiv Dan Wootton, din cauza unor articole care sugerează că starul de la Hollywood s-a purtat cu soţia lui ca un „monstru violent“.

Amber Heard şi Johnny Depp au fost căsătoriţi timp de doi ani FOTO Guliver/Getty Images

Imagine indisponibilă
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite