John Travolta, acuzat că îşi ascunde homosexualitatea. Actorul s-ar fi iubit cu un pilot şi ar fi agresat doi terapeuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Travolta şi-a câştiga faima cu rolul din "Grease", iar când cariera lui părea să încetinească a revenit cu prestaţia din "Pulp Fiction". De-a lungul anilor, John Travolta a reuşit să atragă multe controverse. A fost acuzat de agresiune sexuală sau că are un devotament de neclintit pentru Biserica Scientologică, ştiut fiind că mulţi dintre membrii ei i-au pus la păstrare numeroase secrete.

Ca mulţi actori care s-au luptat cu neajunsurile înainte de a cunoaşte celebritatea, nici Travolta nu face excepţie. Actorul a bifat o serie de locuri de muncă ciudate pentru a avea bani de chirie. Travolta a lucrat ca şi casier în supermarket sau ca şi cărăuş la o companie aeriană.

Soarta a fost însă de partea lui, pentru că actorul are acum cinci avioane private şi îşi plimbă regulat familia şi prietenii din întreaga lume.

A fost aproape de moarte

John Travolta a visat întotdeauna să devină pilot şi şi-a câştigat permisul de zbor la vârsta de 22 de ani. Actorul a avut însă parte de o experienţă teribilă. John a fost de aproape moarte în 1992, când avionul pe care îl pilota a suferit o defecţiune totală. Familia se afla la bord la acea vreme şi Travolta a fost forţat să efectueze o aterizare de urgenţă în Washington D.C. În timpul coborârii, starul era să intre în coliziune cu un avion comercial. Din fericire, a aterizat în siguranţă.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite