John Legend şi Kanye West nu îşi mai vorbesc. Ce a provocat ruptura între cei doi artişti?

John Legend şi Kanye West nu îşi mai vorbesc. Ce a provocat ruptura între cei doi artişti?

John Legend şi Kanye West au renunţat la prietenia ce îi lega (Foto:arhivă)

"Eu şi Kanye nu mai suntem apropiaţi. Ne aflăm în locuri diferite în viaţă", declară Legend despre cel care i-a fost cândva prieten bunJohn Legend a recunoscut acest fapt deschis într-o discuţie cu The Times, în care a fost şi întrebat dacă această distanţare s-a produs pe fondul susţinerii deschise pe care a avut-o Kanye pentru Donald Trump.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Sincer să fiu, nu cred că suntem mai puţin prieteni din cauza lui Trump", a răspuns Legend. "Cred că fiecare ne vedem pur şi simplu de vieţile noastre. El este în Wyoming (n.r. acolo unde Kanye a cumpărat o fermă de 14 milioane de dolari). Eu sunt în Los Angeles, amândoi avem familii care ne ocupă timpul, iar între noi nu mai este nicio legătură de business, nu mai avem nicio afacere în comun ca artişti, aşadar distanţarea face parte din ciclul natural al vieţii", a mai spus Legend, explicând că el şi Kanye nu au vorbit niciodată despre politică. Totuşi, în trecut, Legend a spus răspicat: "Nu sunt de acord cu multe dintre lucrurile pe care le spune Kanye. Iar eu nu pot fi răspunzător de ceea ce spune doar pentru că suntem prieteni".

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: