John Kennedy Jr.: destinul frânt al celui pe care mulţi americani îl consideră preşedintele de care America ar fi avut nevoie azi

John Kennedy Jr.: destinul frânt al celui pe care mulţi americani îl consideră preşedintele de care America ar fi avut nevoie azi

John Kennedy Jr. (Foto: Profimedia)

Kennedy Junior ar fi împlinit 60 de ani, prilej pentru ca presa americană să îşi amintească despre el. Fascinaţia pentru fiul lui JFK nu a dispărut - nu doar pentru că era un Kennedy, dar şi pentru că era un bărbat admirat, iar sfârşitul lui tragic, într-un accident de avion, a şocat o întreagă lume.

Juniorul a fost îndrăgit încă de când fotografia lui la doar 3 ani, salutând sicriul în care se afla trupul tatălui său, JFK, împuşcat în Dallas, a frânt inimile americanilor. Cinci ani mai târziu, unchiul lui, Robert F. Kennedy, era asasinat - în timpul campaniei electorale pentru Casa Albă. "E greu de imaginat ce se întâmplă cu psihicul unui copil ai cărui tată şi unchi mor la fel - sunt ucişi în acelaşi mod", comentează biograful lui, Randy Taraborrelli. Tocmai de aceea, John a învăţat să se bucure altfel de viaţă. Să îşi facă propriile alegeri. Nu a vrut să urmeze Universitatea Harvard, unde studiaseră tatăl şi bunicul lui. Nu a vrut să fie în umbra lor: a ales Brown University. Acolo şi-a descoperit pasiunea pentru actorie - şi chiar şi-ar fi dorit să joace într-un film. Fizicul îl recomanda, cu siguranţă. "Jackie Kennedy, mama lui, nu era, însă, de acord cu asta. I se părea că actoria era ceva prea puţin pentru el. Considera că pe Junior îl aştepta un glorios destin politic, pe care să îl urmeze după absolvirea Dreptului", spune biograful lui.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările