Joaquin Phoenix va purta acelaşi costum la toate galele la care va participa. Care este motivul FOTO

Joaquin Phoenix va purta acelaşi costum la toate galele la care va participa. Care este motivul FOTO

Joaquin Phoenix FOTO Guliver/Getty Images

Actorul american Joaquin Phoenix (45 de ani) a decis să poarte aceeeaşi ţinută la toate galele la care vor fi acordate premii în perioada imediat următoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Gala Globurilor de Aur 2020, actorul Joaquin Phoenix, desemnat Cel mai bun actor într-un film dramă a purtat un smoking semnat de designerul britanic Stella McCartney.

Ulterior, creatoarea de modă a fost cea care a anunţat că starul din „Joker“ va folosi aceeaşi ţinută la toate galele la care vor fi acordate premii, pentru a proteja mediul înconjurător, scrie The Independent. 

„Acest om este un câştigător…poartă un costum Stella pentru că a ales să facă alegerile potrivite pentru planetă şi pentru toate fiinţele vii. A ales să poarte acelaşi smoking pentru toată perioada galelor la care se vor acorda premii, pentru a a reduce risipa. Sunt mândră să fiu alături de tine, continuă să străluceşti şi să ne inspiri“, a scris Stella McCartney pe Instagram. 

Lista completă a câştigătorilor Globurilor de Aur 2020


Stella McCartney este o creatoare de modă britanică, o susţinătoare declarată a modei sustenabile, care încurajează folosirea materialelor reciclabile şi pielea ecologică. 

De asemenea, pentru prima dată după 77 de ediţii, meniul de la gala care premiază reuşitele din cinematografie şi serialele de peste Ocean, a fost în întregime vegan. 

De asemenea, Joaquin Phoenix a abordat în discursul său de pe scena Globurilor de Aur gravele incendii cu care se confruntă Australia şi necesitatea de a proteja mediul înconjurător. El le-a bătut obrazul actorilor care călătoresc cu avioane private. 

Întrebat ce părere are de faptul că meniul a fost unul exclusiv vegan, actorul a ţinut o pledoarie despre „consecinţele drastice şi vaste“ ale consumului de produse animale şi de beneficiile dietei vegetariene. El a mai mărturisit că este pentru prima dată când se simte „complet mândru“ să participe la o gală a Globurilor de Aur, tocmai din acest motiv. 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările