Joacă rolul Don Juan-ului în „Las Fierbinţi“, dar în realitate e un familist convins. Cum arată soţia lui Giani

Joacă rolul Don Juan-ului în „Las Fierbinţi“, dar în realitate e un familist convins. Cum arată soţia lui Giani

Costi Diţă e căsătorit cu iubita din facultate FOTO Arhivă

Constantin Diţă îi dă viaţă unuia dintre cele mai iubite personaje de pe micile ecrane. ”Giani” este Don Juan-ul serialului „Las Fierbinţi”, în permanenţă în căutarea iubirii şi a afacerii perfecte din care să scoată bani uşor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ei bine, viaţa actorului Costi Diţă este fix opusul celeia trăite de personajul său. Atunci când nu filmează la sitcomul ”Las Fierbinţi”, actorul susţine spectacole de stand-up comedy în întreaga ţară, alături de colegii lui din serial. Iar în timpul rămas, Costi îşi ia în serios rolul de familist, având o soţie devotată şi doi băieţei.

Aleasa inimii lui Costi Diţă este Raluca Oana, cu care trăieşte o poveşte de iubire încă din vremea studenţiei. Din iubirea lor, acum cinci ani, s-a născut micuţul Vladimir, primul vlăstar al lor. Ulterior, cei doi şi-au dorit un frăţior pentru Vladimir, motiv pentru care a apărut pe lume şi bebeluşul nr. 2.  "E fericit omuleţul! El îmi zicea că are nevoie de un frăţior pentru o companie militară. Aşa spunea înainte să apară în schemă copilul numărul doi. L-am rezolvat!", declara pe atunci actorul.

Vezi cum arată soţia lui Costi Diţă!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: