Jimi Jamison, solistul formaţiei Survivor, a murit

Jimi Jamison, solistul formaţiei Survivor, a murit

Jimi Jamison a scris şi a cântat melodia „I'm Always Here“ din serialul „Baywatch“ FOTO Arhivă personală/ Facebook

Jimi Jamison, solistul trupelor rock Cobra şi Survivor, a murit la vârsta de 63 de ani, după ce a suferit un atac de cord, scrie TMZ.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Întreaga familie Survivor este foarte şocată şi foarte tristă din cauza morţii fratelui nostru Jimi Jamison. Gândurile noastre, toată dragostea şi rugăciunile se îndreaptă în aceste momente către familia şi prietenii lui“, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a formaţiei. 
 
Jamison s-a alăturat formaţiei de rock în 1983, după ce Survivor a lansat hitul „Eye of the Tiger“, şi a cântat piese precum „High On You“, „I Can't Hold Back“, „The Moment of Truth“ – melodie inclusă pe coloana sonoră a filmului „The Karate Kid“ (1984) –, „Is This Love“ şi „Burning Heart“, din filmul „Rocky IV“ (1985).
 
Jamison a fost cooptat în Survivor după ce solistul, David Bicker, a fost nevoit să părăsească grupul din cauza unor probleme de sănătate, la scurt timp după ce, în 1982, trupa a lansat hitul „Eye of the Tiger“, coloana sonoră a filmului „Rocky III“ şi câştigător al premiului Grammy. 
 
   
Ca artist solo, Jimi Jamison a scris şi a cântat „I'm Always Here“, cunoscută mai ales din serialul de televiziune „Baywatch“.
 
    
Jamison a înregistrat trei albume cu Survivor – „Vital Signs“ (1984), „When Seconds Count“ (1986) şi „Too Hot to Sleep“ (1988). Trupa s-a destrămat în 1989, dar s-a reunit în 1993, cu Bickler în spatele microfonului. În cele din urmă, Jamison a revenit în Survivor (2000 - 2006).
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările