Jim Carrey, un nou portret dur la adresa lui Trump: actorul îl învinovăţeşte pentru masacrul din Noua Zeelandă FOTO

Jim Carrey, un nou portret dur la adresa lui Trump: actorul îl învinovăţeşte pentru masacrul din Noua Zeelandă FOTO

Jim Carrey FOTO Getty Images

Jim Carrey (57 de ani) îl critică pe Donald Trump (72 de ani) printr-o nouă caricatură. Actorul îl învinuieşte pe liderul de la Casa Albă pentru masacrul din Noua Zeelandă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jim Carrey, cunoscut şi pentru portretele sale satirice, îl ironizează din nou pe Donald Trump. 
 
Actorul a desenat o nouă caricatură care-l înfăţişează de această dată pe preşedintele american drept un „meteorit“ care va distruge planeta. 
 
Pe fruntea lui Trump, Carrey a desenat o svastică, simbolul naziştilor, în timp ce ochii îi sunt albi şi gura larg deschisă, potrivit Daily Mail.  
 
Astfel, actorul îl învinuieşte pe liderul american de masacrul din Noua Zeelandă comis de militanţi ai „supremaţiei albe“,  în care 50 de oameni au murit şi zeci de persoane au fost rănite. 
 
„Oameni inocenţi sunt masacraţi, familii distruse, iar vieţile unor copii sunt ruinate definitiv. Totul în numele lui (n.r- al lui Donald Trump). Dacă republicanii din Senat îi permit acestui antagonist să încurajeze în continuare diviziunea, «preşedinţia Trump» va eradica omenirea“, este mesajul care însoţeşte caricatura. 
De asemenea, Jim Carrey a publicat zilele trecute un autoportret-omagiu pentru victimelor atacului terorist din Noua Zeelandă. 
 
„Inima mea este cu tine, Noua Zeelandă, lacrimile mele sunt pentru noi toţi“, a scris actorul. 
 
Donald Trump a promulgat în septembrie 2017 rezoluţia în care Congresul condamnă supremaţia albilor, un act votat după violenţele de la Charlottesville şi pe fondul unui discurs ambiguu al preşedintelui american în legătură cu incidentele produse în acest oraş universitar.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: