Jim Carrey a fost la o petrecere la câteva ore după ce fosta lui prietenă a scris ultimul ei mesaj pe Twitter: „Nu părea deloc supărat“

Jim Carrey a fost la o petrecere la câteva ore după ce fosta lui 
prietenă a scris ultimul ei mesaj pe Twitter: „Nu părea deloc supărat“

Actorul Jim Carrey s-a declarat „profund întristat“ de moarte fostei sale iubite FOTO AP

Jim Carrey a fost prezent la o petrecere după ce s-a despărţit de Cathriona White şi după ce aceasta a scris ultimul ei mesaj de pe Twitter, în care îşi anunţa părăsirea reţelei de socializare.

În aceeaşi zi în care s-a despărţit de Cathriona White Jim Carrey a mers la o petrecere în Hollywood, scrie site-ul dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

El s-a întreţinut cu cei de acolo, a zâmbit şi chiar a vorbit cu mai multe fete. „Nu părea deloc supărat, s-a integrat în atmosferă la fel ca oricine de acolo“, a susţinut cineva care a văzut fotografiile de la petrecere.

Petrecerea a avut loc la câteva ore după ce Cathriona White publica ultimul ei mesaj pe Twitter, în care îşi anunţa ieşirea de pe reţeaua de socializare.

La patru zile distanţă, Cathriona White a fost găsită moartă în locuinţa sa din Los Angeles, California. Ea s-ar fi sinucis printr-o supradoză.

Actorul Jim Carrey s-a declarat „profund întristat“ şi a prezentat condoleanţe familiei fostei sale iubite, Cathriona White.

FOTO „Daily Mail“

Starul hollywoodian a dat publicităţii marţi o declaraţie de presă. „Sunt profund întristat de moartea dulcei mele Cathriona“, a spus Jim Carrey, a cărui relaţie cu Cathriona White a început în 2012.

„Era cu adevărat o persoană amabilă, o floare irlandeză delicată, prea sensibilă pentru acest sol, pentru care să iubeşti şi să fii iubit însemna totul“, a spus actorul nord-american în vârstă de 53 de ani în acea declaraţie de presă. „Inima mea este alături de familia şi prietenii ei şi de toţi aceia care au iubit-o şi au ţinut la ea. Am fost cu toţii loviţi de fulger“, a continuat actorul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: