Jessica Simpson s-a căsătorit oficial, după patru ani de logodnă

Jessica Simpson s-a căsătorit oficial, după patru ani de logodnă

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson (33 de ani) s-a căsătorit, după patru ani, cu logodnicul său, Eric Johnson (34 de ani), fost jucător de fotbal american FOTO AFP

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson (33 de ani) s-a căsătorit, după patru ani, cu logodnicul său, Eric Johnson (34 de ani), fost jucător de fotbal american, aceasta fiind a doua căsătorie pentru ambii. La fericitul eveniment a luat parte şi Jessica Alba.

Cei doi, care sunt într-o relaţie de patru ani de zile şi au împreună doi copii, şi-au unit destinele în California, în faţa familiilor şi a prietenilor. Printre invitaţii care au participat la eveniment s-au numărat sora cântăreţei, Ashlee, alături de soţul ei, Evan Ross, precum şi Jessica Alba. Ace, fiul Jessicăi a fost cel care a adus inelele, iar fiica Maxwell a purtat florile. „Mă simt deja de parcă suntem un cuplu căsătorit“, a spus cântăreaţa pentru „Good Morning America“, la începutul acestui an.

Simpson şi Johnson s-au logodit după doar nouă luni de întâlniri, în noiembrie 2010. Cuplul şi-a pus în aşteptare planurile de căsătorie de două ori, iar în mai 2012 a avut parte de primul lor copil. Şase luni mai târziu, publicaţia „US Weekly“ anunţa că Jessica era iarăşi însărcinată, iar Ace s-a născut în luna iunie.

Aceasta este cea de-a doua căsătorie atât pentru Jessica Simpson, cât şi pentru Eric Johnson. Simpson a mai fost căsătorită cu Nick Lachey, solistul grupului 98 Degrees, din 2002 până în 2006. Cei doi cântăreţi au fost vedetele reality show-ului „Newlyweds: Nick and Jessica“. Johnson a avut o relaţie şi un copil cu prezentatoare TV Vanessa Minnillo, în 2011. Jessica Simpson şi Eric Johnson s-au întâlnit în perioada în care erau singuri, dar căsătoriţi din punct de vedere legal.

Jessica Simpson a devenit celebră la vârsta de 19 de ani, odată cu apariţia albumului ei de debut, intitulat „Sweet Kisses“, lansat în 1999. Cântăreaţa, care a apărut şi în filme, precum „Dukes of Hazzard“, a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, precum jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan. Atunci când a devenit mamă pentru prima oară, vedeta ajunsese să cântărească 95 de kilograme. Artista a lansat brandul Jessica Simpson Collection, ce produce articole vestimentare, poşete şi pantofi, în anul 2007. Linia ei vestimentară a obţinut venituri de 750 de milioane de dolari în anul 2010, potrivit publicaţiei „New York Magazine“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: