Jessica Simpson a dezvăluit că a fost abuzată sexual în copilărie: „Mă omoram cu alcool şi droguri“

Jessica Simpson a dezvăluit că a fost abuzată sexual în copilărie: „Mă omoram cu alcool şi droguri“

Jessica Simpson FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson (39 de ani) a dezvăluit că a fost abuzată sexual în copilărie şi că, din această cauză, a căutat refugiu în alcool şi droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un extras din cartea de memorii „Open Book“, publicat de revista People, artista în vârstă de 39 de ani a recunoscut că a luat medicamente fără a-i fi prescrise pentru a gestiona trauma.

„Mă omoram cu alcool şi pastile“, a mărturisit actriţa. Simpson a renunţat la consumul de alcool în noiembrie 2017, după ce a realizat că îşi făcea „mai rău“.

„Să renunţ la alcool a fost uşor. Eram furioasă pe sticla aia, pe felul în care îmi permitea să mă complac şi să fiu amorţită“, scrie news.ro. 

Ea a detaliat că a fost abuzată sexual de la vârsta de 6 ani, când împărţea patul cu fiica unor prieteni de familie. Jessica Simpson spune în carte că a experimentat „lucruri foarte inconfortabile“.

„Am vrut să le spun părinţilor. Eram victimă, dar, cumva, am nimerit prost“, a scris ea. După şase ani, le-a spus părinţilor în timpul unei călătorii. Mama ei a reacţionat spunându-i tatălui ei: „Ţi-am zis că ceva se întâmpla!“.

„Tata a continuat să privească drumul şi nu a spus nimic. Nu am mai rămas niciodată în casa prietenilor părinţilor mei, dar nici nu am vorbit despre ce le spusesem“, a mai povestit ea.

Jessica Simpson, mamă a trei copii, a devenit cunoscută în anii 1990 ca star pop, înainte de a fi protagonista reality-show-ului MTV „Newlyweds: Nick And Jessica“, în care a apărut cu fostul ei soţ Nick Lachey. A jucat în peste 20 de filme artistice şi de televiziune.

Acum este căsătorită cu fostul jucător de fotbal american Eric Johnson, tatăl celor trei copii ai ei. 

Image result for jessica simpson husbandJessica Simpson, alături de Eric Johnson şi doi dintre copiii lor FOTO Getty Images

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: