Jessica Simpson a devenit mamă pentru a doua oară

Jessica Simpson a devenit mamă pentru a doua oară

Jessica Simpson are doi copii: o fetiţă şi un băieţel FOTO AFP

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson (32 de ani) a născut, duminică, la Los Angeles, un băieţel, care a primit numele de Ace Knute Johnson.


Purtătorul de cuvânt al artistei a declarat pentru publicaţia „US Weekly“: „Ace Knute Johnson a sosit. Mama şi copilul se simt foarte bine“. Cântăreaţa şi logodnicul său, Eric Johnson, în vârstă de 33 de ani, sunt deja părinţii unei fetiţe, Maxwell.

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit anterior că cei doi şi-ar dori să se căsătorească imediat după naşterea fiului lor. Eric Johnson s-a despărţit în octombrie 2009 de soţia lui, Keri, după un mariaj care a durat cinci ani.

Jessica Simpson a devenit celebră la vârsta de 19 de ani, odată cu apariţia albumului ei de debut, intitulat „Sweet Kisses“, lansat în 1999. S-a căsătorit cu Nick Lachey, solistul grupului 98 Degrees, în 2002, iar cei doi cântăreţi au fost vedetele reality show-ului „Newlyweds: Nick and Jessica“. Simpson şi Lachey au divorţat în 2006.

Cântăreaţa, care a apărut şi în filme, precum „Dukes of Hazzard“, a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, precum jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan.

Artista a lansat brandul Jessica Simpson Collection, ce include articole vestimentare, poşete şi pantofi, în anul 2007. Linia ei vestimentară a obţinut venituri de 750 de milioane de dolari în anul 2010, potrivit publicaţiei „New York Magazine“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: