Jerry Seinfeld are gânduri sinucigaşe

Jerry Seinfeld are gânduri sinucigaşe

Jerry Seinfeld, unul dintre cei mai apreciaţi actori de stand-up comedy

Comediantul Jerry Seinfeld, 58 de ani, a declarat recent într-un interviu că de câteva luni este în depresie. În ciuda faptului că are aproape tot ce şi-ar dori, el a recunoscut că pe plan sentimental a avut numai decepţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi are o avere impresionantă, de 800 de milioane de dolari, şi s-a bucurat de un succes imens, comediantul a declarat că de câteva luni este în depresie şi că nu mai vede rostul existenţei sale. Actorul a recunoscut că motivul acestei stări sunt numeroasele dezamăgiri în dragoste şi că singurul lucru pentru care nu recurge la acest gest sunt copii săi.

„Dacă nu ar fi existat copiii mei, viaţa mea nu ar mai avea niciun sens. Aş putea să mă sinucid. Acum sunt alte lucruri pentru care să trăieşti“, a spus Jerry Seinfeld, potrivit „National Enquirer“.

Jerome „Jerry“ Seinfeld a devenit cunoscut datorită sitcomului „Seinfeld“, în care l-a interpretat pe Jerry Seinfeld, o caricatură a propriei sale persoane, rol pentru care a fost răsplătit cu Globul de aur în 1994. Jerome Seinfeld a participat şi ca producător al acestui serial, împreună cu prietenul său Larry David. Seinfeld este, de asemenea, scriitor, autorul bestsellerului „Seinlanguage“, publicată în 1993. Fiind scris în timpul primelor filmări, romanul reprezintă mai mult o adaptare a materialui comic din serial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările