Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images în urmă cu două decenii. Cum arată diva pe podium. Momentul a devenit viral

Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images în urmă cu două decenii. Cum arată diva pe podium. Momentul a devenit viral

Jennifer Lopez la prezentarea noii colecţii Versace FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, a defilat la Săptămâna Modei de la Milano, la prezentarea noii colecţii Versace. Diva a îmbrăcat din nou rochia de culoare verde care a devenit un simbol pentru Google Images.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Săptămână Modei de la Milano, care promovează în aceste zile hainele pentru primăvara viitoare, Donatella Versace a propus o colecţie sub semnul palmierului, iar copacul asociat vacanţei s-a regăsit în multe dintre piesele etalate pe podium.
 
Surpriza prezentării a fost cântăreaţa Jennifer Lopez, care şi-a făcut apariţia într-o rochie verde, cu palmieri, extrem de decoltată şi care i-a lăsat la vedere silueta impecabilă. 
 
Rochia este asemănătoare celei pe care diva a purtat-o la premiile Grammy din 2000 şi care a inspirat gigantul Google să creeze Google Images, în urmă cu aproape două decenii.
 
 
 
 
 
Fostul CEO Google, Eric Schmidt, a dezvăluit ulterior că au fost atât de multe căutări după fotografii cu rochia după aceea, încât i-a inspirat să creeze Google Images.
 
Google a fost fondată în 1998, dar Google Images nu a fost introdusă pe site decât abia după iulie 2001.
 
„Când Google a fost lansat, oamenii au fost uimiţi că au putut afla despre aproape orice, tastând doar câteva cuvinte într-un computer“, a scris Schmidt în Project Syndicate în 2015, „însă co-fondatorii noştri Larry Page şi Sergey Brin - ca toţi inventatorii de succes - au continuat să itereze. Şi au continuat cu imagini. Până la urmă, oamenii au dorit să vadă mai mult decât text. Acest lucru a apărut pentru prima dată după premiile Grammy 2000, unde Jennifer Lopez a purtat o rochie verde care a atras atenţia întregii lumi. La vremea respectivă, a fost cea mai populară interogare de căutare pe care am văzut-o vreodată“, a declarat fostul CEO Google, Eric Schmidt,
 
Related image
JLo la premiile Grammy din 2000 
 
Jennifer Lopez a defilat apoi alături de designerul Donatella Versace, pe melodia „Iguana“ a cântăreţei Inna. De asemenea, ultimele modele din spectacol au defilat pe piesa artistei, „Love Don't Cost a Thing“, din 2001, iar un montaj cu pasaje din Google Image şi căutările rochiei originale de la Grammy a fost proiectat pe pereţi. 
 
Jennifer Lopez şi Donatella Versace FOTO Guliver/Getty Images
 
Videoclipul cu J. LO defilând cu versiunea modernă a rochiei, la prezentarea Versace, a fost vizionat de peste două milioane de ori pe reţelele de socializare.
 
Jennifer Lopez şi Donatella Versace FOTO Guliver/Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: