Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images în urmă cu două decenii. Cum arată diva pe podium. Momentul a devenit viral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Lopez la prezentarea noii colecţii Versace FOTO Guliver/Getty Images
Jennifer Lopez la prezentarea noii colecţii Versace FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, a defilat la Săptămâna Modei de la Milano, la prezentarea noii colecţii Versace. Diva a îmbrăcat din nou rochia de culoare verde care a devenit un simbol pentru Google Images.

La Săptămână Modei de la Milano, care promovează în aceste zile hainele pentru primăvara viitoare, Donatella Versace a propus o colecţie sub semnul palmierului, iar copacul asociat vacanţei s-a regăsit în multe dintre piesele etalate pe podium.

Surpriza prezentării a fost cântăreaţa Jennifer Lopez, care şi-a făcut apariţia într-o rochie verde, cu palmieri, extrem de decoltată şi care i-a lăsat la vedere silueta impecabilă. 

Rochia este asemănătoare celei pe care diva a purtat-o la premiile Grammy din 2000 şi care a inspirat gigantul Google să creeze Google Images, în urmă cu aproape două decenii.

        View this post on Instagram                   So this just happened...🌿✨ @donatella_versace #jungledress @versace #stillgoingstrong #20yearanniversary #catwalk A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 20, 2019 at 12:38pm PDT

Fostul CEO Google, Eric Schmidt, a dezvăluit ulterior că au fost atât de multe căutări după fotografii cu rochia după aceea, încât i-a inspirat să creeze Google Images.

Google a fost fondată în 1998, dar Google Images nu a fost introdusă pe site decât abia după iulie 2001.

„Când Google a fost lansat, oamenii au fost uimiţi că au putut afla despre aproape orice, tastând doar câteva cuvinte într-un computer“, a scris Schmidt în Project Syndicate în 2015, „însă co-fondatorii noştri Larry Page şi Sergey Brin - ca toţi inventatorii de succes - au continuat să itereze. Şi au continuat cu imagini. Până la urmă, oamenii au dorit să vadă mai mult decât text. Acest lucru a apărut pentru prima dată după premiile Grammy 2000, unde Jennifer Lopez a purtat o rochie verde care a atras atenţia întregii lumi. La vremea respectivă, a fost cea mai populară interogare de căutare pe care am văzut-o vreodată“, a declarat fostul CEO Google, Eric Schmidt,

image

JLo la premiile Grammy din 2000 

Jennifer Lopez a defilat apoi alături de designerul Donatella Versace, pe melodia „Iguana“ a cântăreţei Inna. De asemenea, ultimele modele din spectacol au defilat pe piesa artistei, „Love Don't Cost a Thing“, din 2001, iar un montaj cu pasaje din Google Image şi căutările rochiei originale de la Grammy a fost proiectat pe pereţi. 

jennifer lopez foto getty images

Jennifer Lopez şi Donatella Versace FOTO Guliver/Getty Images

Videoclipul cu J. LO defilând cu versiunea modernă a rochiei, la prezentarea Versace, a fost vizionat de peste două milioane de ori pe reţelele de socializare.

jennifer lopez foto getty images

Jennifer Lopez şi Donatella Versace FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite