Jennifer Lopez, în depresie din cauza pandemiei de COVID-19. Mărturia cântăreţei: Mi-a fost foarte teamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Lopez FOTO Getty Images
Jennifer Lopez FOTO Getty Images

Cântăreaţa Jennifer Lopez (51 de ani) a oferit un interviu emoţionant pentru un post de radio spaniol, în care a mărturisit că pandemia de COVID-19 a afectat-o la nivel emoţional.

Cunoscuta cântăreaţă şi actriţă a declarat într-un interviu recent că pandemia de COVID-19 a afectat-o la nivel psihic, atât pe ea cât şi pe cei doi copii ai săi, gemenii Emme şi Maxx (12 ani), din căsnicia cu Marc Anthony. 

“Ştii, nu e uşor! În timpul pandemiei, cred că toţi am avut un moment în care am fost depresivi, ne-a fost teamă, foarte teamă pentru că nu ştiam ce va urma. (…) Au fost multe momente în care m-am simţit rău, la fel şi copiii mei, toată lumea, întreaga casă, familie, prieteni”, a spus Jennifer Lopez, potrivit Today.

Artista mărturisit că, printre altele, rugăciunile au ajutat-o în acele momente dificile.

“Încarcă-ţi bateriile, mergi mai departe (...). Este foarte important ca în zilele în care te simţi rău să faci o activitate care să te facă să te simţi bine. Fă puţină mişcare în casă, găteşte ceva ce îţi place. Adună-te şi mergi mai departe”, a mai spus artista.

Jennifer Lopez a rememorat şi un moment în care fiica sa, Emme, a venit la ea plângând: “Mama, de ce se întâmplă toate astea? Mi-e dor de prietenii mei. De ce se întâmplă toate astea în viaţa noastră? I-am răspuns că uneori lucrurile se schimbă şi e puţin dureros, dar va fi spre binele tuturor. Trebuie să fim recunoascătoare pentru tot ce avem. Pentru că suntem sănătoase, suntem împreună şi ne iubim”, a mai spus artista.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite