Jennifer Lopez, dată în judecată pentru că a cântat „aproape dezbrăcată“ în Egipt. Ce ţinute a avut artista FOTO

Jennifer Lopez, dată în judecată pentru că a cântat „aproape dezbrăcată“ în Egipt. Ce ţinute a avut artista FOTO

Jennifer Lopez a fost dată în judecată pentru ţinutele indecente de la concertul din Egipt FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa Jennifer Lopez (50 de ani) a fost dată în judecată pentru că a cântat „aproape dezbrăcată“ în Egipt, de către un avocat, recunoscut pentru procesele intentate mai multor personalităţi din ţara sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jennifer Lopez a fost dată în judecată după primul său concert în Egipt de către avocatul Samir Sabri, care susţine că interpreta a depăşit limitele moralităţii şi a încălcat tradiţiile egiptene, potrivit publicaţiei La Vangardia, citată de News.ro.
 
În declaraţiile făcute în presa locală, Samir Sabri a criticat-o pe Lopez pentru că a cântat „aproape dezbrăcată purtând un costum transparent“. Avocatul care nu a fost prezent la concert a văzut imagini din show pe reţelele sociale şi s-a declarat scandalizat. 
 
În plângerea formulată împotriva cântăreţei şi a organizatorilor concertului, el cere ca Lopez să primească interdicţie de a reveni în Egipt.
 
La concertul care a avut loc în oraşul El Alamein, destinaţie de vacanţă celebră pentru egipteni, au participat aproximativ 2.000 de persoane, între care actriţa Mona Zaki, actorii Hussein Fahmy şi Ahmed Helmy şi reprezentanţi ai Guvernului.
Show-ul a făcut parte din turneul „It’s my Party“, prin care Lopez marchează a 50-a aniversare şi 20 de ani de carieră muzicală.
 
Sabri i-a criticat şi pe reprezentanţii Guvernului pentru că au asistat la concert la câteva zile după atacul terorist din Cairo, dar şi faptul că evenimentul a avut loc în ultimele zece zile ale lunii Hijri Dhu al-Hijjah, în care egiptenii fac pelerinajul anual pe Muntele Arafat.
 
FOTO EPA-EFE
 
FOTO EPA-EFE
 
Mai mult, concertul susţinut de Jennifer Lopez a coincis cu o sărbătoare musulmană, Eid al-Adha. „Nu e deloc potrivit ca unii să se roage în timp ce alţii să fie la concert“, a mai spus avocatul, potrivit quien.com.
 
FOTO EPA-EFE
 
FOTO EPA-EFE
 
Potrivit revistei Harper’s Bazaar, unele dintre costumele folosite de Jennifer Lopez criticate de avocat au fost create de designeri arabi. Între cei care au realizat costume pentru acest turneu se află egipteanul Nagwa Zahran, libanezii Zuhair Murad, Andrea Wazen şi Nicolas Jebran.
 
FOTO EPA-EFE
   
   
 
Anul acesta, după ce Samir Sabri a făcut o plângere, jurnalistul de televiziune Mohamed al Gheiti a fost condamnat la un an de închisoare pentru că a intervievat în direct un homosexual.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: