Jennifer Lawrence şi regizorul Darren Aronofsky s-au despărţit

Jennifer Lawrence şi regizorul Darren Aronofsky s-au despărţit

Jennifer Lawrence şi Darren Aronofsky s-au cunoscut anul trecut la filmările pentru „Mother!“ FOTO Getty Images

Actriţa Jennifer Lawrence (27 de ani) şi regizorul Darren Aronofsky (48 de ani) s-au despărţit după un an de relaţie, scrie presa străină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ultima apariţie publică a cuplului a fost la gala Governors Awards din Los Angeles, pe 11 noiembrie, însă o sursă a declarat pentru E! News că despărţirea a avut loc luna trecută.
 
„A fost o despărţire amicală, iar ei sunt încă prieteni“, a spus sursa citată.
 
Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru controversata producţie „Mother!“, în care Jennifer Lawrence joacă alături de actori ca Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer şi Kristen Wiig. 
 
Săptămâna aceasta, Lawrence a vorbit despre originile legăturii amoroase cu Aronofsky, într-un podcast al publicaţiei The Hollywood Reporter, dar nu este clar când a avut loc interviul.
 
„Mi-a căzut cu tronc când atunci când m-a ales pentru rol, iar asta se întâmpla cu un an înainte să înceapă repetiţiile. Dar el a fost un profesionist, ceea ce a făcut lucrurile şi mai grele pentru mine. Doar am legat un fel de prietenie. El ştia ce simt, dar nu mi-a spus niciodată ce simte el. Am presupus. Apoi, prietenia s-a transformat într-un parteneriat odată ce am început să lucrăm. Iar când filmul a fost gata, eu eram ceva de genul: «Ok, tu eşti iubitul meu»“, a povestit actriţa.

FOTO Pinterest
 
Anterior, Lawrence a dezvăluit într-un interviu acordat revistei „Vogue“ că nu a avut niciodată îndoieli în ceea ce priveşte relaţia lor. „Am avut relaţii în care m-am simţit foarte confuză. Cu el nu sunt niciodată confuză“, a precizat artista.
 
Jennifer Lawrence a mai avut o relaţie cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, care s-a încheiat în 2015, după patru luni. În trecut, numele actriţei a mai fost asociat şi cu al regizorului Gabe Polsky, însă niciunul nu a confirmat legătura. De asemenea, actriţa americană a avut o relaţie şi cu Nicholas Hoult, colegul ei din distribuţia filmului „X-Men“, timp de doi ani, între 2012 şi 2014.
 
La rândul lui, Darren Aronofsky a fost logodit cu actriţa Rachel Weisz, cu care are un fiu, Henry, în vârstă de 10 ani. Cei doi s-au despărţit în 2010, după o relaţie care a durat cinci ani. Darren Aronofsky a semnat regia unor filme foarte apreciate, printre care amintim „Requiem for a Dream“ (2000), „The Fountain“ (2006), „The Wrestler“ (2008) şi „Black Swan“ (2010).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: