Jay-Z recunoaşte că i-a fost infidel soţiei sale Beyoncé: artistul a vorbit pentru prima oară despre cum au reuşit să depăşească impasul din relaţie VIDEO

Jay-Z recunoaşte că i-a fost infidel soţiei sale Beyoncé: artistul a vorbit pentru prima oară despre cum au reuşit să depăşească impasul din relaţie VIDEO

Jay-Z şi Beyonce sunt căsătoriţi din 2008 şi au împreună o fetiţă, Blue Ivy (5 ani) şi gemeni născuţi vara aceasta (Sir şi Rumi) FOTO Getty Images

Rapperul american Jay-Z (47 de ani) a vorbit pentru prima dată într-un interviu despre problemele din viaţa de cuplu, recunoscând că i-a fost infidel soţiei sale, cântăreaţa Beyoncé (36 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu pentru New York Times, rapperul a făcut mărturisiri despre problemele sale personale şi despre intens speculata infidelitate, la care face referire şi în cel mai recent album al său „4:44“, după ce Beyoncé a oferit şi ea numeroase indicii în apreciatul album „Lemonade“.
 
Jay-Z a povestit că traumele copilăriei l-au transformat într-un adult retras şi neimplicat emoţional, dar a reuşit să doboare aceste bariere cu ajutorul terapiei.
 
„Trebuie să supravieţuieşti. Te setezi pe modul de supravieţuire şi ce se întâmplă atunci? Îţi inhibi toate sentimentele. Chiar şi cu femeile îţi ţii sub control sentimentele, aşa că nu se mai creează nicio legătură. Şi toate problemele au pornit de aici: infidelitatea, consumul de droguri...“, povesteşte Jay-Z.
 
 
Rapperul a mărturisit că el şi Beyoncé, care sunt căsătoriţi de 9 ani şi au împreună 3 copii, au lucrat împreună la piesele de pe albumul „Lemonade“ şi că încă mai au multă muzică nelansată de atunci.
 
„Ne-am folosit de arta noastră aproape ca de o sesiune de terapie“, a spus Jay-Z, adăugând că a fost „foarte mândru de muzica pe care ea a făcut-o, iar ea a fost foarte mândră de materialul lansat de el“.
 
Explicând de ce au rămas împreună în loc să divorţeze, el a spus: „Ştii, cei mai mulţi oameni pleacă şi rata divorţului este de 50% sau ceva de genul, pentru că mulţi oameni nu se văd pe ei înşişi. Cel mai greu lucru este să vezi pe faţa cuiva durerea pe care tu ai provocat-o şi apoi să trebuiască să trăieşti cu asta“.
 
Despre piesa „Smile“, în care a dezvăluit că mama lui este lesbiană, a spus că nu vorbiseră niciodată despre acest lucru, deşi el ştia din adolescenţă despre orientarea ei sexuală.
 
„Acum am început să avem aceste conversaţii frumoase şi să începem să ne cunoaştem cu adevărat unul pe celălalt. Mi-a mărturisit că este îndrăgostită. Poate fi ea însăşi acum. Nu mai trebuie să se ascundă pentru copiii ei sau să simtă că îi face de râs. Erau alte timpuri atunci. Acum ea poate să-şi trăiască viaţa din plin.“
 
citeste totul despre: