Jamie Dornan, protagonistul filmelor din seria „Cincizeci de umbre ale lui Grey“, face sacrificii pentru fiicele lui

Jamie Dornan, protagonistul filmelor din seria „Cincizeci de umbre ale lui Grey“, face sacrificii pentru fiicele lui

Jamie Dornan şi soţia lui, Amelia Warner, au împreună două fiice, în vârstă de doi ani, respectiv cinci luni FOTO GettyImages/Guliver

Actorul Jamie Dornan (34 de ani), protagonistul filmelor din seria „Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey“, a mărturisit că face sacrificii pentru a ţine pasul cu responsabilităţile tot mai numeroase pe care le are ca părinte, informează site-ul contactmusic.com, citat de News.ro.

Jamie Dornan şi soţia lui, Amelia Warner, au împreună două fiice, în vârstă de doi ani, respectiv cinci luni.

„A fost o schimbare majoră şi este, cu siguranţă, mai greu. Însă, oamenii sunt foarte buni la adaptare. Trebuie doar să accepţi că ai parte de mai puţin somn, de mai puţin timp pentru tine, mai puţin timp pentru citit, spălat şi orice altă activitate obişnuită pe care o desfăşori într-o zi“, a spus actorul.

Înainte de a deveni părinte, Jamie Dornan a spus că îşi doreşte să aibă un fiu.

„Întotdeauna am crezut că vreau să am un fiu, pentru că… Cred că, fiind bărbat, te gândeşti că vei avea o versiune a ta în miniatură, într-un fel oarecum narcisist, dar după ce am avut fiice, nu îmi pot imagina să am un fiu“, a explicat actorul, pentru „Pop Sugar“.

Actorul a mai spus că i se pare mai greu să crească doi copii mici, decât unul singur.

„Acum avem două fetiţe, aşa că este destul de nebunesc… Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei mi-a spus că dacă ai un copil este ca şi când ai avea un animal de casă, dar dacă ai doi, este ca şi gând ai avea o grădină zoologică“, a povestit actorul.

În ultimele luni, Jamie Dornan şi-a împărţit timpul între familie şi filmările pentru „Fifty Shades Darker“, cel de-al doilea film din seria „Fifty Shades“, în care interpretează din nou rolul miliardarului Christian Grey. Filmul va avea premiera în anul 2017.

Ultimul film al trilogiei „Fifty Shades“ va avea premiera pe marile ecrane în anul 2018.

Jamie Dornan a avut o relaţie cu actriţa Keira Knightley din 2003 până în 2005. S-a căsătorit cu actriţa şi cântăreaţa Amelia Warner în comitatul britanic Somerset, pe 27 aprilie 2013. Prima fiică a cuplului, Dulcie, s-a născut în noiembrie 2013. A doua fiică a cuplului a venit pe lume pe 16 martie 2016.

Jamie Dornan este un actor şi muzician nord-irlandez care a devenit cunoscut pe plan internaţional după rolul pe care l-a interpretat în filmul „Marie Antoinette“, regizat de Sofia Coppola, în 2006. S-a remarcat apoi în serialul „Once Upon A Time“ şi în miniseria TV „The Fall“, produsă de postul BBC Two. A devenit celebru graţie rolului principal masculin din trilogia cinematografică „Fifty Shades“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările