Jackie Chan promite 132.000 de euro persoanei care va inventa un vaccin contra coronavirusului

Jackie Chan promite 132.000 de euro persoanei care va inventa un vaccin contra coronavirusului

Jackie Chan oferă 132.000 de euro pentru crearea vaccinului împotriva coronavirusului FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Jackie Chan a promis, pe reţeaua socială chineză Weibo, suma de un milion de yuani (132.000 de euro) persoanei sau instituţiei care va inventa un vaccin contra coronavirusului, potrivit site-ului Today.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jackie Chan a promis că persoana sau instituţia care va inventa un vaccin împotriva coronavirusul  va primi de la el 132.000 de euro, notează news.ro.
 
„Dacă cineva, fie că este o persoană, fie o instituţie, poate crea un vaccin eficace contra virusului, aş vrea să-i ofer un milion de yuani drept recunoştinţă. Sper ca toată lumea să înţeleagă că nu este vorba despre bani (...). Nu pot să văd oamenii suferind şi murind atunci când am putea să profităm de viaţă“, a scris starul. 
 
Această declaraţie vine la câteva zile după o apariţie publică controversată a actorului la postul Zhejiang Satellite TV. Actorul a declarat atunci că urmăreşte cu interes criza coronavirusului, înainte de a-şi îndemna concetăţenii să înfrunte cu mândrie boala. 
 
Din cauza epidemiei virale în China, lansarea mai multor blockbustere, între care „Vanguard“ cu Jackie Chan, a fost amânată. Filmul ar fi trebuit să fie lansat de Noul An Chinezesc, perioada cea mai profitabilă pentru cinematografia chineză. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: