Iulia Albu, despre zvonurile că ar fi avut o relaţie cu Cristi Borcea: Mie îmi plac alt tip de bărbaţi, culţi, eleganţi

Iulia Albu, despre zvonurile că ar fi avut o relaţie cu Cristi Borcea: Mie îmi plac alt tip de bărbaţi, culţi, eleganţi

Iulia Albu FOTO Facebook

Iulia Albu a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă, de la PRO TV. Aceasta a comentat câteva imagini cu Cristi Borcea şi familia sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cum se spune, mai este naşul meu? Nu mai e, am divorţat. Ba este pe viaţă. Vreau să vă spun ceva, îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Dar să ştii că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Valentina este o femeie foarte frumoasă, ţine la familia ei. Ei sunt diferiţi, dar sunt cumva aşa împreună. (…) Cele două micuţe sunt foarte cute (n.r. drăguţe), chiar a trecut mult timp până le-au expus”, a spus Iulia Albu la PRO TV. 

În trecut, criticul de modă a explicat că Mihaela şi Cristi Borcea, cei care le-au fost naşi de cununie ei şi fostului soţ, au fost clienţi ai tatălui ei, dar şi prieteni comuni pentru ea şi Mihai Albu. „Eu prefer să nu vorbesc de acest subiect. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanţez de ei. Totuşi, spre norocul meu, am avut şi altă pereche de naşi, aşa că Mikaela are nişte părinţi spirituali. Cristi şi Mihaela au fost clienţii tatălui meu de foarte mult timp şi erau prieteni comuni pentru mine şi Mihai”, a mai spus Iulia. 
 
Ea a comentat şi zvonurile cum că ea şi Cristi ar avea ceva mai mult decât o relaţie de amiciţie: „Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbaţi, culţi, eleganţi. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depăşesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, şi de el, şi de Mihaela. Oricum, e bine că şi-au dorit altele”, a mai spus criticul de modă, notează Libertatea. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările