Iulia Albu şi Cătălin Botezatu, schimb acid de replici: M-a durut ce a spus după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Nu înţeleg atacurile fără noimă

Iulia Albu şi Cătălin Botezatu, schimb acid de replici: M-a durut ce a spus după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Nu înţeleg atacurile fără noimă

Iulia Albu FOTO Click!

După înmormântarea creatorului de modă Răzvan Ciobanu, fashion-editorul Iulia Albu a făcut o serie de afirmaţii dure la adresa anumitor persoane, care l-au provocat pe designerul Cătălin Botezatu să reacţioneze. Ulterior, s-a ajuns la mai multe comentarii acide între cei doi.

După moartea lui Răzvan Ciobanu, Iulia Albu şi Cătălin Botezatu, care au fost colegi în show-ul „Bravo, ai stil!“, au avut comentarii controversate unul despre celălalt. 
 
Replicile acide dintre cei doi critici de modă au luat amploare după ce Iulia Albu a declarat că foarte puţini dintre cei prezenţi la ceremonie şi-au exprimat cu adevărat durerea, cei mai mulţi fiind acolo „pentru un punct de rating în plus sau pentru a fixa cuiul pe care I l-au bătut deja demult în sicriu“. 
 
Ulterior, Cătălin Botezatu s-a arătat deranjat de comentariile Iuliei Albu, afirmând: „A început să spună că «unii au venit aici să bată cuie», lucru care m-a durut. Eu chiar am avut o legătură puternică şi de amiciţie cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înţeleg atitudinea Iuliei şi atacurile ei fără noimă“. 
 
După declaraţia cunoscutului creator de modă, fashion-editorul a reacţionat în cadrul unei emisiuni TV, scrie Libertatea. Iulia Albu a explicat motivul pentru care a ţinut un discurs la înmormântarea creatorului de modă şi a mărturisit că nu a fost niciodată prietenă cu Botezatu. 
 
„Fiind rugată de mama lui am ţinut un discurs. Eu cu Botezatu nu am mai vorbit de mult timp şi nu am fost niciodată prieteni. Ultima dată când l-am văzut era într-un supermarket, de fapt, nu l-am văzut pe el, ci nişte chiloţi făcuţi de el. Nu m-am gândit să-l sun. Eu nu am nominalizat pe nimeni în discursul meu. Ce ai vrea ca Iulia Albu să nu fie Iulia Albu? M-am referit la anumite persoane care erau acolo. Crezi că ei sunt mai puţin vinovaţi decât cei care i-au dat prima dată substanţe? Eu am spus ce am avut de spus, cine înţelege, înţelege“, a spus Iulia Albu, potrivit spynews.ro
 
Iulia Albu a fost printre primele persoane publice care au transmis mesaje de condoleanţe după vestea că Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa. Ea l-a descris drept „un mare designer care, într-o lume a modei marcată de impostură, plagiat şi mediocritate, a promovat întotdeauna adevărata valoare bazată pe studii de specialitate şi muncă“. 
 
Răzvan Ciobanu a fost înmormântat pe 2 mai 2019 în cavoul familiei din Cimitirul Progresul 1 din Bucureşti, acolo unde se odihnesc străbunicul şi bunicul său. Zeci de oameni l-au condus pe ultimul drum pe „copilul teribil al modei româneşti“. Printre cei prezenţi s-au numărat creatoarea de modă Rita Mureşan, prezentatoarea TV Ilinca Vandici, designerul Cătălin Botezatu, vedeta TV Vica Blochina şi fostul prezentator de televiziune Mircea Solcanu.
 
 
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa în a doua zi de Paşte într-un grav accident petrecut la intrarea în localitatea Săcele, judeţul Constanţa. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru designerul în vârstă de 43 de ani.
 

Din primele cercetări, autovehiculul în care se afla Ciobanu, un Range Rover, a părăsit partea carosabilă, a parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, a traversat o alee asfaltată, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit de un martor la baza unui arbust. Urmele găsite la faţa locului au relevat faptul că şoferul se afla singur în autoturism şi nu purta centura de siguranţă, însă Poliţia exlude ipoteza sinuciderii, vehiculată în primele ore de la producerea accidentului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările