Iubitul Simonei Halep este un om liber: milionarul machedon a divorţat după 10 luni de mariaj

Iubitul Simonei Halep este
un om liber: milionarul machedon a divorţat după 10 luni de mariaj

Sărut pasional între Simona Halep şi Toni Iuruc

Toni Iuruc, iubitul Simonei Hapel, alături de care a fost văzută pe litoral zilele trecute, se pare că este un om liber. Milionarul machedon ar fi divorţat recent de femeia care i-a fost iubită timp de doi ani şi cu care a fost însurat doar 10 luni, aşa că poate să-şi trăiască liniştit idila cu cea mai iubită jucătoare de tenis a momentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actualul iubit al Simonei Halep (27 de ani), pe care fotoreporterii Click!, l-au surprins în Mamaia în ipostaze tandre cu jucătoarea de tenis, ar fi pus punct, zilele acestea, unei căsnicii care n-a rezistat decât 10 luni. În toamna lui 2018, milionarul de origine aromână s-a însurat cu Liana, în urma unei relaţii care a durat aproximativ doi ani. Nunta a avut loc în septembrie 2018 la un club de fiţe din Mamaia.

Cine este Toni Iuruc

Jurnaliştii cancan.ro scriu că omul de afaceri şi femeia pe care a luat-o de nevastă în ciuda împotrivirilor apropiaţilor săi au divorţat, iar motivul pare că fie infidelitatea soţiei, care ar fi şi însărcinată în câteva luni, potrivit aceleiaşi surse.    

În vârstă de 40 de ani, Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, cu o avere considerabilă şi cu mai multe firme deschise în România. În 2002, Iuruc a înfiinţat agenţia AdVenture, care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.

 

Iuruc apare în imaginile de la balul organizat la Wimbledon în cinstea câştigătorilor din acest an, chiar dacă a avut grijă să nu se aşeze niciodată lângă Simona, ci lângă prietena acesteia, actriţa Irina Antonie, partenera de viaţă lui Cosmin Hodor, manager de comunicare în echipa Simonei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: