Istoria Marlei Maples, cea de-a doua soţie a lui Donald Trump. E singura care n-are operaţii estetice

Istoria Marlei Maples, cea de-a doua soţie a lui Donald Trump. E singura care n-are operaţii estetice

foto: Marla Maples şi Donald Trump

A apărut în peisaj atunci când Donald Trump era căsătorit cu prima lui soţie, Ivana Trump. S-a infiltrat în viaţa lui şi-n câţiva ani a reuşit s-o detroneze pe mama copiilor lui şi să-i devină chiar ea soţie. Se-ntâmpla în 1993, la două luni după ce o născuse pe Tifanny, cea de-a doua fiică a lui Donald Trump. Iată cine e, aşadar, Marla Maples şi cum şi-a pus Donald amprenta asupra ei!

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit declaraţiilor ei, s-au cunoscut în 1985, dar şi-au început relaţia amoroasă 1987, pe când Trump încă era căsătorit cu Ivanaa Trump. Cumva, aventura lor a reuşit să stea ascunsă timp de câţiva ani buni, perioadă în care cei doi s-au îndrăgostit nebuneşte. În cele din urmă, Trump a făcut imprudenţa de a le invita pe ambele femei din viaţa lui într-o vacanţă în Aspen, iar Ivanei nu i-a luat prea mult timp să se prindă despre ce era vorba. În cele din urmă, Ivana i-a cerut divorţul lui Trump, iar preţul nu a fost unul mic.

Aşa se face că-n 1993, la Plaza Hotel, Marla şi-a văzut visul cu ochii şi a păşit spre altar la braţul lui Trump, într-o superbă rochie Carolina Herrera şi o tiară de 2 milioane de dolari. Culmea e că nunta lor a venit la două luni după ce fiica lor, rodul iubirii lor, s-a născut. Cum a evoluat iubirea lor în acei ani de după nuntă nu ştim exact, însă e cert că lucrurile n-au funcţionat, dat fiind faptul că în 1999 au ajuns la divorţ, Donald lăsând-o pe Marla Maples să fie o mamă singură.

Iată cum arată în prezent Marla Maples, dar şi ce declaraţii a făcut, recent, despre sentimentele faţă de Donald Trump

citeste totul despre: